INDIgenous Expozitie de fotografie Madalin Marienut

Muzeul National al Taranului Roman va invita miercuri, 18 septembrie 2013, ora 20.00, la vernisajul expozitiei de fotografie INDIgenous, de Madalin Marienut care va avea loc la Clubul Taranului.

„Am plecat de acasa cu o impresie din start gresita, cu prejudecati pe care imaginatia noastra le-a amplificat. Ce urma sa ne astepte in India?! Insa, spre norocul nostru, aceasta impresie a fost gresita – si bine ca a fost asa –, aveam sa descoperim singuri cat de minunata este India. (…) Asa a inceput povestea incheiata cu aceasta expozitie de fotografie”.
Madalin Marienut

Citeste si:  Ana Maria Prodan - scandal ca la usa cortului

Madalin Marienut s-a nascut la Arad in 1975 si a absolvit Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii de Vest; pasionat de fotografie, in special, fotografie de reportaj, dupa o aprofundare a fotografiei de vreo sapte ani, prin cursuri de specialitate, s-a alaturat Fotoclubului din Arad si, apoi, a urmat studii la Facultatea de Arte Timisoara. Incepand cu anul 2009, a participat la expozitii si concursuri: la Sala Clio in Arad, la Facultatea de Arte din Timisoara, la Iasi, Craiova si Oradea, dar si in Ungaria, la Bekescsaba si Szentes, sau in Serbia, la Novi Sad.

Citeste si:  Le Clézio, premiat pentru "Ritournelle de la faim" la Forumul International Cinema si Literatura

Expozitia ramane deschisa la Clubul Taranului in perioada 18 septembrie – 8 octombrie 2013.

Curator si cuvant de deschidere: dr. Gabriel Kelemen


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.