Horoscopul anului 2015

Horoscop Berbec

Cariera si bani
Inceputul anului va fi fantastic, mai ales lunile ianuarie si februarie. Pe plan profesional, Berbecii se vor bucura de multa apreciere. Si acest aspect va fi evident si in contul din banca. Exista chiar posibilitatea unei calatorii de afaceri catre o destinatie indepartata, care va avea rezultate extrem de bune.

Din pacate insa, din martie pana in aprilie, isi vor face aparitia o serie de probleme neasteptate. Pe Berbeci ii vor ingrijora neglijenta si greselile altora. Si in ceea ce priveste rutina zilnica de la locul de munca, s-ar putea sa existe probleme. Nu vor lipsi nici acuzatiile fara fundament din partea sefilor. Cheltuielile vor fi foarte mari. Cel mai sanatos este sa se evite certurile minore si disputele.

Luna mai va veni insa cu o schimbare in bine. Berbecii vor fi din ce in ce mai energici si mai optimisti. Relatiile cu colaboratorii vor fi din nou cordiale si armonioase. Nativii vor avea succes in tot ce vor intreprinde si vor fi si ajutati de oameni bine pregatiti. O promovare este foarte probabila. Superiorii vor fi foarte deschisi si vor aprecia realizarile Berbecilor.

Din septembrie pana in noiembrie, complicatiile revin. Adversarii vor incerca sa-i discrediteze pe Berbeci. Disputele cu asociatii si partenerii vor fi foarte dese. Situatia va fi una tulbure, iar conflictele vor fi si mai greu de rezolvat din cauza faptului ca Berbecii se vor dovedi inflexibili, usor aroganti, ceea ce va duce la inrautatirea relatiilor.

Decembrie aduce insa o redresare. Castigurile pe plan financiar vor fi mari si vor proveni din mai multe surse, uneori fiind chiar neasteptate. Este momentul unor noi achizitii, care vor spori confortul din locuintele Berbecilor.

Relatii
Prima parte a anului 2015 va fi prospera pentru cei casatoriti. Intre Berbeci si partenerii lor, se va instala o stare de intelegere perfecta, cei doi vor petrece mult timp impreuna. Acolo unde exista copii, se va mai adauga astfel o sursa de fericire. Toate sarbatorile vor fi petrecute acasa, in familie.

Pe la mijlocul anului insa, va aparea o perioada mai tulbure. Viata domestica va intra intr-o etapa mai dureroasa. Berbecii vor fi foarte agresivi si nu-si vor putea controla iesirile. Vor incerca sa-si domine partenerul si pe ceilalti membri ai familiei.

Sanatate
Pana la jumatatea anului, nu aparea probleme majore. Din septembrie insa, si pana in decembrie, un control la medic este imperios necesar.

Horoscop Taur
Cariera si bani
Luna ianuarie este de bun augur. Planetele arata castiguri mari si neasteptate. Din februarie si pana in aprilie, la fel de brusc apar si problemele neprevazute. Este indicata o schimbare a locuintei sau a locului de munca. Cheltuielile majore s-ar putea sa-i frustreze pe unii dintre nativii acestei zodii. Certurile cu subordonatii sunt si ele posibile. Calatoriile sunt obositoare si nu au rezultate.

Din mai si pana in iulie, situatia se intoarce in favoarea Taurilor, care vor fi din nou respectati si stimati. Acum este momentul ca nativii sa-si imbunatateasca relatiile cu asociatii, partenerii sau alte persoane implicate. Taurii trebuie sa aiba insa grija la cheltuielile excesive provoate de achizitionarea unor produse de lux.

August si septembrie vor fi cele mai ghinioniste luni cu privire la cariera si bani. S-ar putea sa existe si un conflict cu prietenii, o stare de neliniste, o pierdere de bani si reputatie. Categoric, nu este o perioada buna. Nu este momentul pentru riscuri, iar miscarile indraznete ar trebui evitate. Si cu sanatatea s-ar putea sa se iveasca ceva neplaceri.

Din octombrie pana in decembrie, soarele rasare din nou, iar Taurii se pot astepta la castiguri. Pot dezvolta relatii armonioase cu straini sau persoane din alte orase. Asta va duce la noi oportunitati de afaceri. Fratii si surorile nativilor vor fi si ei prosperi. Daca apare ocazia unui interviu pentru un loc de munca nou, succesul este asigurat.

Relatii
In mod clar, inceputul anului este unul bun. Relatia cu partenerul merge de minune. Exista intelegere deplina, fericire conjugala. Necazurile incep sa apara abia in septembrie. Certurile incep sa fie din ce in ce mai dese. Cei care sunt necasatoriti si cauta pe cineva, isi vor gasi jumatatea candva, intre martie si august 2015.

Sanatate
In prima parte a anului, nativii acestei zodii nu vor avea niciun fel de problema de sanatate. Afectiunile vor fi prezente in martie si la sfarsitul anului. S-ar putea ca Taurii sa fie nevoiti sa apeleze la serviciile unui medic.

Horoscop Gemeni
Cariera si bani
Primele trei luni ale anului aduc o situatie profesionala destul de complicata. Gemenii vor avea anumite neplaceri care pot veni din partea autoritatilor, insa vor castiga disputa. De asemenea, se prevad dificultati la locul de munca. Adversarii vor fi puternici si Gemenii vor trebui sa faca tot ce le sta in putinta pentru a evita conflictele. Altfel, vor avea de suferit complicatii si consecinte neplacute.

Din aprilie si pana in august, situatia va fi alta. Planurile vor da roade, iar nativii acestei zodii se vor bucura de succes si de o buna reputatie. Este o perioada favorabila demararilor de noi proiecte importante. Castigurile financiare vor fi consistente.

Luna septembrie poate aduce din nou situatii tensionate. Conditiile de la locul de munca se vor deteriora. Presiunea va fi din ce in ce mai mare, iar obiectivele neatinse vor fi o sursa importanta de probleme. Nu este un moment bun pentru o schimbare a locului de munca.

Din octombrie pana in ianuare situatia se va redresa. Perspectiva profesionala se va insenina si pe Gemeni ii pasc si niste promovari. Popularitatea lor vor creste, concurenta va fi invinsa, satisfactiile vor fi numeroase. Un anumit flux regulat al finantelor ii va face fericiti pe nativii acestei zodii.

Relatii
Inceputul anului va fi cam „innorat”. Exista mai multe probleme ce-si asteapta o rezolvare. Uneori, situatia va iesi de sub control, iar Gemenii nu vor sti sa-si exprime sentimentele in maniera cea mai adecvata. Partenerul de viata s-ar putea imbolnavi. Exista si sanse destul de mari de despartire/ divort.

Citeste si:  Cum sa-ti tii banii acasa

A doua si ultima perioada a anului aduc insa ameliorari semnificative. In timpul acestor etape, majoritatea problemelor vor fi rezolvate gratie eforturilor sincere ale nativilor Gemeni.

Sanatate
Pana in august, sanatatea le va da batai de cap nativilor acestei zodii. Din septembrie pana in decembrie, starea lor se va imbunatati.

Horoscop Rac

Cariera si bani
La inceputul anului, planetele le sunt favorabile Racilor. Acestia vor fi plini de incredere in ei insisi si de entuziasm. Se simt mereu in largul lor. Pot fi promovati sau li se va acorda o marire de salariu. Ar putea si intra in contact cu niste personalitati, cu oameni foarte importanti. In schimb, in lunile aprilie si mai, s-ar putea sa apara ceva probleme. Anumite dificultati neasteptate le vor ingreuna munca.

Daca Racii au de sustinut un examen important sau un interviu, eforturile sincere si munca serioasa sunt recomandate pentru a avea succesul asigurat. Nimic nu va fi castigat cu usurinta in aceasta perioada.

Mai tarziu, in a doua jumatate a anului, nu se intrevad probleme serioase. Eforturile Racilor vor avea rezultate fabuloase. Situatia financiara se va imbunatati. De asemenea, nativii acestei zodii vor progresa in implementarea unora dintre ideile lor, care vor avea castig de cauza. Head hunterii ii vor solicita adesea!

Relatii
Prima parte a anului va aduce conflicte in viata sentimentala. Racii vor avea in caminele lor o atmosfera nu prea placuta. Nimic nu le va iesi asa cum isi doresc. Situatia va incepe sa schimbe abia prin aprilie. Circumstante noi vor actiona in favoarea lor. Lunile septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie sunt si ele favorabile vietii de cuplu.

Sanatate
La inceputul anului, o stare proasta a sanatatii va da mari batai de cap. Dar in a doua jumatate a anului, lucrurile se vor ameliora.

Horoscop Leu
Cariera si bani
La inceputul anului, datorita configuratiei astrelor, vor fi ceva schimbari in viata profesionala. Aceste schimbari nu vor fi dintre cele placute. Din punct de vedere profesional, Leii vor stagna, nu se vor inregistra evolutii. Dar, mai tarziu, incepand cu februarie si pana in iunie, lucrurile se vor indrepta. Nu va aparea nicio problema majora. Implinirea unor obiective trasate mai de mult pare posibila. In timpul acestei perioade, Leii vor fi increzatori si vor avea o atitudine optimista. Calatoriile pe distante scurte sunt indicate deoarece toate vor avea rezultate bune. Leii vor fi atat de prosperi incat vor dona ceva si unei institutii caritabile.

Ei vor fi capabili sa-si puna in practica ideile si planurile. Si toate acestea cu rezultate foarte bune. Relatiile cu superiorii sunt si ele foarte bune. Leii trebuie sa profite de acest aspect. Lunile iulie, august, septembrie si octombrie vin cu cheltuieli mari. In aceasta perioada, se vor elibera de stres si de anxietate. Este posibil sa si piarda mari sume de bani pentru ca au tendinta sa riste prea mult. Lunile noiembrie si decembrie sunt din nou favorabile.

Relatii
La inceputul anului, planetele le sunt favorabile celor casatoriti sau care au o relatie stabila. Viata emotionala a Leilor va fi una linistita. Dar in timpul celei de-a doua perioade, ceva necazuri domestice vor aparea. Certurile si lipsa de intelegere vor tulbura climatul amoros. Leii trebuie sa inteleaga opiniile diferite ale partenerului de viata si sa incerce sa nu mai provoace conflicte din cauza unor chestiuni minore. Aceasta perioada va fi una tulbure si nefericita.

Sanatate
Sanatatea ar putea constitui motiv de ingrijorare in prima etapa si in ultima a anului. Dar pe parcursul anului, Leii vor fi scutiti de probleme medicale.

Horoscop Fecioara
Cariera si bani
In timpul primei perioade a anului, configuratia planetelor le este favorabila Fecioarelor. Asa stand lucrurile, ele se vor simti increzatoare si vor avea succes. In acelasi timp, se intrevede posibilitatea schimbarii locului de rezidenta. Fecioarele se pot muta fie intr-un alt oras, fie intr-o alta tara. Aceasta schimbare va fi una de bun augur. La locul de munca, vor fi respectate si ar fi cazul sa ceara o promovare. In general, este o etapa profitabila pentru cariere si finante. Nativele acestei zodii sunt optimiste si vesele si pot sa-i faca si pe altii sa se simta bine daca acestia sunt nefericiti sau deprimati. Compania acestor native va fi foarte pretuita.

Fecioarele vor face multe favoruri si acestea le vor fi intoarse mai tarziu. Este o perioada buna pentru a rezolva conflicte neincheiate din relatii mai vechi. Banii vor aparea in cantitati mari si la fel si alt gen de bunuri. Dar vor aduce si un sentiment de usurare care va determina cheltuirea lor imediata. Fecioarele ar trebui sa tina cont de faptul ca o asa stare de bunastare nu se iveste de prea multe ori, sa se gandeasca la faptul ca ar fi bine sa fie mai echilibrate.

Pe la jumatatea anului, s-ar putea sa apara anumite probleme, care le vor face sa nu mai aiba acelasi randament la locul de munca. Rivalii vor incerca sa le strice imaginea. Deci, Fecioarele trebuie sa aiba mare grija. Dar asa cum am spus deja, prima jumatate a anului arata promitator. Atunci este momentul sa intre in afaceri noi, sa demareze noi proiecte.

Relatii
Prima parte a anului vine cu anumite conflicte in familie. Este posibil ca atmosfera sa fie cam tensionata. S-ar putea ca aceasta sa fie cauzata de lipsa intelegerii mutuale si a cooperarii. Fecioarele casatorite vor avea de infruntat anumite obstacole in viata de cuplu. S-ar putea sa nu se poata bucura de relatia conjugala. Mai tarziu, in timpul celei de-a doua jumatati si catre sfarsitul anului, nu se intrevad probleme majore. Soarele va rasari si pe strada Fecioarelor.

Citeste si:  Castiga respect ca si lider

Sanatate
Prima si ultima parte a anului sunt favorabile unei stari de sanatate bune. La mijlocul anului, s-ar putea sa apara ceva probleme. Aveti grija!

Horoscop Balanta
Cariera si bani
Lunile ianuarie si februarie sunt guvernate de previziunea unor eforturi mari care nu isi vad rezultatele. Tot atunci cresc sansele unei schimbari de loc de munca sau resedinta pentru nativii Balanta. Din punct de vedere financiar, acestia se vor gasi intr-o situatie nu prea roz, si trebuie sa pastreze in vedere faptul ca semnarea unui document care nu a fost citit bine poate da nastere la probleme grave in viitor.

In cursul lunilor martie, aprilie si mai vor interveni schimbari in pozitia financiara si viitorul profesional, Balantele vor avea mult noroc in cariera, conditiile de munca se vor imbunatati considerabil. Finantele vor avea un curs normal pentru Balante, asta datorita succeselor in parteneriate profitabile. Daca ati aplicat pentru un imprumut sau credit bancar, veti primi raspunsul de aprobare in aceasta perioada. Intre august si sfarsitul anului 2015, Balantele vor gasi noi surse de finantare, de castiguri substantiale. Tot acum exista posibilitatea de a va extinde propria afacere, ceea ce va produce alte castiguri de natura financiara si de reputatie.

Relatii
Intre ianuarie si iunie 2015, este o perioada de timp cu dificultati pentru viata de familie a Balantelor, pot avea loc diverse certuri in casa lor. Sansele de separare de familie sau despartire de partenerul de viata cresc in aceasta perioada. Insa vor aparea schimbari pozitive in aceasta situatie in timpul celei de-a doua jumatati a anului, pana la sfarsitul acestuia. Aceste luni vor aduce succes, recunoasterea calitatilor pentru Balante, evenimente agreabile si castiguri in avere, prosperitate si armonie.

Sanatate
In general, sanatatea Balantelor va fi buna in acest an nou. Se vor bucura de energie si o stare buna, cu exceptia unor afectiuni cronice care pot afecta intregul organism.

Horoscop Scorpion
Cariera si bani
Lunile ianuarie, februarie si martie vor fi foarte favorabile pentru cariera si finantele Scorpionilor. Statutul la locul de munca, dar si remuneratiile asteptate se vor stabiliza in cursul acestui an si vor fi insemne ale succesului profesional.

In cazul acelor nativi Scorpioni care isi cauta un nou loc de munca, acum se vor incheia cautarile. Acei Scorpioni care activeaza in domeniul afacerilor vor avea rezultate grozave.

Clientii mai vechi se vor arata mult mai satisfacuti de serviciile oferite de catre afacerile Scorpionilor si vor avea mult mai multa incredere in acestea. Totusi, lunile aprilie si mai vor aduce unele dificultati in viata profesionala. Scorpionii nu vor fi capabili sa aduca in aceasta perioada rezultatele scontate, pot fi foarte usor derutati de dorinta de a avea experiente iesite din comun si usor sedusi de previziuni economice mult prea frumoase. Aveti grija si nu investiti prea mult timp si efort intr-un demers care promite doar la suprafata. Intre luna iunie si sfarsitul anului, Scorpionii vor avea mult succes in orice isi propun sa realizeze pe plan profesional.

Exista si o expansiune considerabila a vietii sociale pentru Scorpioni, care vor calatori mai mult, vor cunoaste oameni noi si vor beneficia de talentul lor in comunicare. Abilitatile de invatare le vor permite sa lucreze in limbaje noi si sa fie stimulati mental de prezenta unor parteneri noi de lucru.

Relatii
Lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie sunt nefavorabile vietii de cuplu sau casatoriei, si exista anumite obstacole care vor trebui depasite. Insa incepand cu mai 2015 si pana in decembrie, Scorpionii vor avea o perioada fenomenala pe plan emotional. Relatiile cu familia si cei apropiati vor fi bazate pe fericire, respect si armonie.

Sanatate
Scorpionii se vor confrunta in 2015 cu probleme minore de sanatate, printre care dureri de spate, membre inferioare, dureri toracale sau boli minore ale inimii si aparatului circulator.

Horoscop Sagetator
Cariera si bani
Pentru inceputul anului 2009, planetele dau directia unor conflicte cu superiorii in cariera, din 27 ianuarie. Perioada mai dificila din punct de vedere profesional este 27 ianuarie -14 aprilie 2015, in care presiunea depusa asupra Sagetatorilor va fi maxima, si ei ar putea sa nu fie capabili sa isi creeze relatii calme cu figurile de autoritate.

Aceasta inseamna ca rezultatele Sagetatorilor nu vor fi pe masura eforturilor depuse. Chiar si posibilitatile oricarei avansari sunt oprite de aceste conflicte cu superiorii. Ideal pentru Sagatatori ar fi sa observe foarte bine starea lucrurilor inainte de a se decide sa investeasca bani, timp si efort intr-un proiect care are slabe sanse de reusita.

Tendintele de a specula piata investitiilor trebuie controlate in aceasta perioada. Lunile mai, iunie si iulie vor fi ceva mai favorabile unor demersuri profesionale si Sagetatorii au mari sanse de a impresiona superiorii prin abilitatile lor de comunicare. Acum se poate ajunge si la avansarea mult dorita, ca si la avantaje financiare mari. Nativii Sagetatori vor fi recompensati pentru contributia lor la dezvoltarea firmei in care lucreaza. Horoscopul zodiei Sagetator mai indica sperante pentru o calatorie in afara tarii si, in ultimele trei luni ale anului, o crestere a pozitiei financiare.

Relatii
Intre ianuarie si aprilie 2015, exista probleme in casnicia nativilor Sagetator, crescand sansele pentru divort sau separare. Insa incepand cu cea de-a doua jumatate a anului, relatiile se detensioneaza si totul incepe sa intre in fagasul normal. Nativii aflati intr-un cuplu, insa necasatoriti, au parte de momente memorabile alaturi de partener in acest an, grozav din punctul de vedere al confortului emotional.

Sanatate
Tensiunile din viata Sagetatorilor vor da nastere si la probleme de sanatate, in special legate de boli cronice sau boli de stomac.

Horoscop Capricorn
Cariera si bani
Capricornii vor trai in cursul primei luni a anului 2015 dificultati in domeniile legate de cariera, finante si reputatie. In aceasta luna, exista sanse sa fie dominate de catre concurenta si rivali.

Citeste si:  Despre valori 3 aprilie 2013, Studioul Horia Bernea Muzeul National al Taranului Roman

Sansele unei avansari sau cresteri salariale sunt foarte scazute, unele dorinte nu se vor implini in aceasta luna. Capricornii vor trebui sa fie mult mai atenti in jurul lor la locul de munca in perioada ianuarie, februarie 2015, insa urmeaza alte patru luni favorabile: martie-iunie. Aceste patru luni pot aduce in viata profesionala a nativilor Capricorni castiguri in bani, proprietati, faima, statut social sau onoare. In aceasta perioada, va veti putea relaxa si savura unele victorii castigate cu greu. Lunile septembrie si octombrie 2015 vor aduce noi tensiuni, mai bine spus vor declansa noi ingrijorari cu privire la cariera si bani pentru Capricorni. Insa in luna noiembrie si mai ales decembrie, Capricornii vor gasi din nou drumul catre succes in cariera si oportunitati financiare minunate.

Relatii
Ianuarie-mai 2015 va fi o perioada de timp critica pentru viata amoroasa sau de familie a Capricornilor. Se vor afla in diverse situatii dificile sau conflictuale, in care lipsa intelegerii sau a comunicarii cu cei dragi este evidenta. Recomandarea este sa rezolvati aceste neintelegeri cu mult tact, pentru a pastra armonia in viata de cuplu. Aceasta rezolvare cu tact si deschidere va avea un efect benefic si asupra copiilor dvs.

Sanatate
Anul 2015 va fi un an general bun pentru Capricorni din punctul de vedere al sanatatii, singurele probleme care pot aparea sunt in zona abdomenului inferior sau toracelui.

Horoscop Varsator
Cariera si bani
In anul care urmeaza, acei Varsatori care lucreaza in domeniul presa glossy sau divertisment vor straluci literalmente. Cei din industria filmului vor primi aplauzele binemeritate. Actritele Varsator vor avea un an minunat din punct de vedere al carierei si la fel producatorii care apartin acestei zodii. In special in perioada 27 ianuarie-31 mai 2015. Aceasta perioada este clar indicata pentru actiuni puternice in industria mai sus amintita.

In cursul inceputului de an, astrele se aliniaza pentru a crea in luna ianuarie cateva dificultati pentru nativii Varsator. Exista sanse pentru esecuri in diferite demersuri intreprinse. In aceasta perioada, nivelul de incredere in sine va fi scazut pentru Varsatori si vor exista momente de nesiguranta si chiar presimtiri negative: frica de hoti, arme si figuri negative cu influenta. Insa intre sfarsitul lunii ianuarie si sfarsitul lunii mai, lucrurile vor lua o alta turnura si aceste aspecte vor deveni favorabile nativilor Varsator, in sensul obtinerii de satisfactie profesionala si personala.

In acest aspect, Varsatorii vor primi ajutor nesperat de la familie si prieteni, care vor interveni pentru a le asigura atat sentimentul de bine, liniste, cat si profit financiar sau castig in reputatia profesionala. Insa Varsatorii vor trebui sa pastreze in vedere perioada 31 mai-29 iunie, in care este bine sa evite lansarea in proiecte noi. Acestea trebuie amanate pentru sfarsitul verii, respectiv sfarsitul anului.

Relatii
Atmosfera de acasa este ceva mai tensionata la inceputul anului 2015 pentru nativii Varsator, declansand numeroase conflicte. Va fi nevoie sa renuntati la impulsivitate si sa incercati o detensionare in relatiile care nu se desfasoara asa cum ar trebui. Aceia dintre dvs care nu au gasit inca partenerul pentru viata si isi asteapta momentul sunt incurajati de catre astre sa priveasca mai atent in jurul lor. Lunile martie, aprilie si mai vor fi cele mai frumoase pentru viata amoroasa a Varsatorilor.

Sanatate
Sanatatea Varsatorilor va fi incercata in acest an si de aceea acestia vor avea nevoie de precautii in plus. Inceputul anului nu va fi o perioada buna din acest punct de vedere si in luna ianuarie apare nevoia sa fiti atenti cu sanatatea dvs.

Horoscop Pesti
Cariera si bani
In perioada de inceput a anului, astrele vor genera rezultate grozave in acest domeniu. In relatiile cu figurile autoritare, se vor vedea diferente semnificative. Cei nascuti sub semnul Pestilor pot astepta rezultate obisnuite in cariera la inceputul anului 2015. Acea promovare care a intarziat sa apara in 2014 nu va sosi nici in 2015 prea curand.

Sansele de a creste in functie si beneficii salariale sunt mai mari incepand cu februarie si pana in aprilie. Deci Pestii vor trebui sa aiba rabdare si sa nu ia decizii pripite. Relatiile cu superiorii se pot schimba insa in bine in cursul acestul inceput de an, la fel si reputatia lor profesionala. Va fi un an bun pentru Pestii care activeaza in politica, management, industria financiara. Iar inceputul anului va fi grozav pentru cei din industria divertismentului.

In anul 2015, Pestii vor avea norocul unor surse financiare neasteptate. Chiar si investitiile pe piata actiunilor se vor dovedi profitabile. Intre 14 aprilie si 16 august insa, dificultatile finaciare vor aparea si pentru Pesti. In aceasta perioada, este mai bine sa renuntati la investitii nesigure. O schimbare de loc de munca ar fi la fel de neinspirata in acest timp. Insa la sfarsitul acestei perioade, incepand cu august si pana la sfarsitul anului, totul se va intoarce in favoarea Pestilor si norocul le va surade.

Relatii
Viata de familie a Pestilor va fi linistita si fericita in 2015; pentru Pestii deja casatoriti, relatiile familiale vor fi grozave, incluzand si o sarbatoare mare in familie. Copiii vor aduce prilejuri de bucurie si mandrie in sanul familiei. Acei Pesti care sunt inca in cautarea partenerului perfect au sansa de a intalni acest partener in 2015, relatie ce poate duce chiar la casatorie. In acelasi an, poate aparea sansa unei calatorii intr-o tara straina.

Sanatate
Exista doar probleme minore si usor de remediat sau evitat din punctul de vedere al sanatatii dvs. Intre aprilie si martie 2015, Pestii vor trebui sa aiba ceva mai multa grija de sanatatea lor si sa inceapa chiar un program mai riguros de alimentatie corespunzatoare.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.