Hai sa sustinem finalizarea proiectului Marie Curie!

Sensiblu si Avene fac un apel umanitar pentru o noua donatie catre sectia de cardiologie infantila Marie Curie

In perioada 01.06.2010 – 31.08.2010 Sensiblu deruleaza impreuna cu Avene si Fundatia Sensiblu o noua etapa din campania „Deschide-ti inima catre copii”. Vara aceasta 10% din vanzarile oricarui produs Avene achizitionat din farmaciile Sensiblu va fi folosit pentru dotarea completa cu aparatura medicala a sectiei de cardiochirurgie infantila de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti.

„Avene impreuna cu Sensiblu vor dona 10% din vanzari catre Marie Curie, insa cei care vor salva cu adevarat vietile nou nascutilor cu malformatii cardiace sunt cei care au incredere in produsele noastre – dedicate 100% ingrijirii pielii sensibile. De mai bine de 20 ani, brandul Avene s-a implicat in foarte multe campanii sociale: an de an lupta impotriva cancerului de piele si depune toate eforturile sa fie alaturi de copiii care sufera de dermatita atopica, toate acestea alaturi de consumatorii sai de pe intreg globul. In Romania, in aceasta vara, cei care vor alege Avene o vor face din tot sufletul, pentru ca astfel isi vor putea „Deschide inima catre copii”, declara Alexandra Bucura, Brand Manager Avene.

Citeste si:  Zodiile si activitatile cele mai motivante

„Pentru o asemenea cauza nu poti da doar un deget de ajutor. E musai sa dai toata mana si chiar mai multe maini daca ai. De aceea am decis sa continuam sa sustinem proiectul Marie Curie si ne bucuram sa avem alaturi brandul Avene”declara Cristina Horia, Director Executiv al Fundatiei Sensiblu.

Programul de strangere de fonduri a debutat in mai 2009, prin campania „Deschide-ti inima catre copii”. Cu ajutorul clientilor care au cumparat inima antistres – simbolul campaniei aflat in toate farmaciile Sensiblu – au fost donate 58 de echipamente medicale necesare pentru infiintarea sectiei de chirurgie infantila a Spitalului Marie Curie din Bucuresti in valoare de 50.000 euro. Succesul campaniei „Deschide-ti inima catre copii” a fost recunoscut si oficial in cadrul Galei Societatii Civile, editia 2010 prin acordarea premiului al III-lea la categoria Sanatate.

Citeste si:  Contraoferta din partea actualului angajator

Despre Sensiblu
Sensiblu este de peste 13 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, cu cea mai mare retea de farmacii sub acelasi brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor 227 de farmacii din 51 de orase, este imbinarea intre solutiile pentru o viata sanatoasa si cele pentru frumusete si stare de bine. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.sensiblu.com

Despre EAU THERMALE AVENE:
Apa termala Avene este o apa activa, cu o compozitie unica si sta la originea unei game de produse de ingrijire a pielii sensibile, intolerante. Toate produsele Eau Thermale Avene sunt validate prin teste riguroase privind eficienta, toleranta si hipo-alergenicitatea. Texturile sunt dezvoltate pentru un maxim de confort al pielii cu ingrediente selectate riguros si patentate. Laboratoarele Dermatologice Eau Thermale Avene sunt caracterizate de o competenta de varf in ceea ce priveste dermatologia cosmetica.

Citeste si:  Cea mai fericita fata din lume merge la Cannes

Despre Fundatia Sensiblu:
Organizatie non-guvernamentala si non-profit infiintata in mai 2002, Fundatia Sensiblu s-a lansat oficial prin programul Casa Blu, singurul adapost din Romania care ofera cazare pe o perioada de 6 luni. De-a lungul activitatii sale, Fundatia Sensiblu a schimbat in bine vietile a peste 3000 de femei si copii victime ale violentei domestice au primit consiliere psihologica, juridica si sociala. www.fundatiasensiblu.ro

Pentru detalii contactati:
Roxana RUGINA,
PR Manager Friends Advertising
Tel: 0732. 667. 442
E-mail: roxana@friendsadvertising.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.