GuessWho – Probe Audio – Lansare 29 mai @ Hala de Muzica

GuessWho – Probe Audio – concert de lansare @Hala de Muzica, pe 29 mai, ora 22.00. Intrare: 20 RON. Invitati: Grasu XXL, Griffo, Lucia, Agresiv, Alex (percutie), Spike. Warm-up: Agresiv. After party: DJ Oldskull.

La Hala de Muzica se face lansare cu cantec! GuessWho impreuna cu invitatii sai promit sa duca lansarile hip-hop catre un nou concept odata cu lansarea Probe Audio: un concert – spectacol, intr-o locatie fresh (Hala de Muzica), cu o sonorizare impecabila si un merchandising pe masura – lansarea liniei de tricouri WHO, by GuessWho.
Va fi muzica buna, va fi spectacol, va fi un tobosar – Alex-, va fi hip-hop fresh cu GuessWho, Agresiv, Grasu XXL, Spike, Maxi, Griffo si Lucia. Vor fi tricouri si albume de vanzare si o conferinta de presa. Va fi si after party cu watti sa sara Hala in aer. Pe 29 mai se ridica standardul concertelor hip-hop!

Citeste si:  Romania intra in competitie la Cannes vineri, cu noul film regizat de Corneliu Porumboiu

Ironic, acid pana la deranj, incisiv si hotarat, GuessWho creaza dependenta. Contrazice vehement dar nu pe fata, „valorile” muzicale romanesti, iar hip-hopul sau nu este muzica de strada. Probe Audio este un mix de trairi, trairi lucrate 3 ani, compresate in 14 piese, concretizate intr-o lansare cu tam-tam (29 mai Hala de Muzica), vandute in 1500 de exemplare in 2 saptamani. Asta ar fi traducerea in cifre a lui „Probe Audio”, un album incomod pe care nu poti sa nu-l asculti.

Sau..”`Probe Audio` este primul meu album solo, prima incercare de a fi independent 100%, prima oara cand sunt independent… Pentru asta trebuia sa scot o calitate 100% fresh. `Probe Audio` inseamna 3 ani de probe de studio / texte / instrumentale / certuri / concerte / reusite / piedici. Am langa mine o echipa de oameni talentati: Agresiv si Grasu XXL, cu care m-am sfatuit, am conceput, am lucrat, am terminat. `Probe audio` este albumul de debut, startul, interviul, examenul meu pentru… ce va urma!” dupa cum is descrie artistul primul material solo.

Citeste si:  Cum sa concepeti mesaje care sa "se lipeasca" de clienti

Guesswho a fost unul din „copiii teribili ai generatiei hip-hop de sub aripa trupei Parazitii. Prima sa reprezentatie a avut loc acum 8 ani si de atunci colaborarile au curs, din ce in ce mai multe, de la an la an. Vocea lui Guess Who a putut fi auzita pe materiale semnate de mai vechii: PARAZITII, BITZA, GRASU XXL, MAXIMILIAN, lasandu-si amprenta vocala pe 12 albume.

Citeste si:  Culoarea fiecarei zodii

In 2005 scoate primul material discografic, impreuna cu colegul sau din trupa Anonim, Dragos Zekko, sub egida trupei Parazitii si anume Anonim – Hai sa vorbim, album care a beneficiat si de difuzarea a doua clipuri foarte bine primite de public: Extrema Zilei si Inghetata.

Dupa Hai sa vorbim si multe alte colaborari, in 2006 se intoarce la mai vechii sai „mentori”, realizand impreuna cu Ombladon piesa si videoclipul Noapte Buna Bucuresti. Dupa succesul clipului, se orienteaza catre o cariera solo, concentrandu-se pe conceperea primului sau material discografic, albumul Probe Audio, disponibil pe www.guess-who.ro.

Parteneri: Music Channel, Sapte Seri, On Move Media, Immo Media, Blackout Magazine, www.acasa.ro, www.anyplace.ro, www.apropo.ro, www.bestmusic.ro, www.concertlist.ro, www.enjoystyle.ro, www.iconcert.ro, www.inconcert.ro, www.tillate.com, www.muzicabuna.ro, www.metropotam.ro, www.myband.ro, www.muzica.ro, www.port.ro, www.sofresh.ro, www.vedeta.ro, www.25h.ro, www.beatfactor.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.