Goran Bregovic canta la prima editie a festivalului intercultural „Baro Foro”

Sambata, 29 august de la ora 18:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural Baro Foro. Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra.

Invitati speciali sunt Mahala Rai Banda si Gipsy Casual.

Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti balcanici, legatura sa cu Romania fiind foarte stransa. Cu o cariera de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toti ascultatorii de pe intreg mapamondul, colaborand cu artisti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunand chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream si Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

Citeste si:  10 moduri in care sa ajungi in top

Champagne for Gypsies, cel mai recent album al sau lansat acum trei ani, a fost extrem de bine primit de criticii muzicali. Albumul contine colaborari cu Gipsy Kings sau Eugene Hutz (Gogol Bordello). Albumul va fi prezentat si la Bucuresti alaturi de hiturile care l-au facut celebru in cadrul unui show de aproape doua ore. Muzica sa contine de la tango pana la brass si se inspira din cultura romana, bulgara, sarba, croata, bosniaca, greaca si turca.

Citeste si:  Lazarus momit cu 1 000 000 de euro

Biletele pentru concertul Goran Bregovic se pot gasi online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Uman, Senia si agentiile Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

– Primele 300 de bilete din fiecare categorie au urmatoarele preturi: 140 de lei – Categoria A, 80 de lei – Categoria B si 50 de lei categoria C
– Dupa epuizarea acestora, preturile devin: 160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B si 60 de lei categoria C
– In ziua concertului biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C

Citeste si:  Modelele tinerilor de azi

Incepand cu data de 9 martie, biletele sunt disponibile si in reteaua de benzinarii MOL din toata tara, noul partener strategic iaBilet.ro !

Festivalul intercultural Baro Foro, aflat la prima editie, isi propune sa aduca in fata publicului roman spectacole cu artisti din diverse zone ale Europei pentru a dovedi ca muzica nu pune bariere ci dimpotriva, le darama.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.