Genti de lux in Romania – be in vogue

Magazinul www.gentidelux.ro este singurul magazin online din Romania de unde puteti cumpara genti Armani, Burberry, Fendi, Armani, Dolce & Gabbana, Marc Jacobs, Cavalli, Gucci, Prada, Versace si, din aceasta luna, si ravnitele Hermes.

In moda, geanta reprezinta piesa de rezistenta a unei tinute, o geanta de designer de 1.000 de euro nu are nevoie de nici o prezentare. Ea este recunoscuta si apreciata, indiferent daca o asortam unei tinute simple, casual sau elegante, potrivindu-se oricarei amatoare de lux. „Pantofii indica statutul unui barbat”, declara intr-un interviu Milton Pedrazza, CEO al Luxury Institute, „iar, astazi, geanta joaca acest rol pentru o femeie.”

Gentile „statut” nu sunt un concept nou. Au aparut in anii ’60, dupa ce o geanta trapezoidala Hermès aparea pe coperta revistei Life ascunzand sarcina printesei Grace de Monaco, toate femeile si-au dorit o geanta Kelly. Anii ’80 au apartinut modelului ceva mai incapator si mai moale, Birkin, inspirat de actrita-manechina Jane Birkin. Din luna august, se pot cumpara aceste genti si in Romania de la www.gentidelux.ro, care a devenit reseller a celebrei case de moda Hermes.

Citeste si:  Promotie speciala soc de 30% si modele noi la www.tarafashion.ro

In general, costul acestei genti se afla undeva intre 6.000€-10.000€, dar, din cauza faptului ca trebuie sa te inscrii pe o lista de asteptare, ca sa o poti cumpara, ea ajunge la sume exorbitante de 60.000€, uneori 100.000€. Cu noi eviti aceste liste, poti obtine o geanta Hermes originala in 2 saptamani!

De ce ar prefera cineva sa cheltuie atat de mult pe o geanta, cand pentru aceiasi bani si-ar putea cumpara ceva mai incapator si mai practic – sa spunem o masina sau un mic apartament? Pentru exclusivitate, originalitate, unicitate si, mai presus de orice, pentru statutul pe care ti-l ofera acel obiect.

Citeste si:  Inocenti doar pana la proba contrarie

Toate gentile comercializate la www.gentidelux.ro sunt originale, importante direct de la producatori sau distribuitori autorizati, gentile vin cu CARDUL DE AUTENTICITATE SI PROTECTIE. Datorita relatiei de lunga durata cu producatorii, preturile oferite sunt sub preturile de magazine.

De ce sa cumperi de la GENTIDELUX?
In primul rând, gentile sunt originale, de o calitate superioara, cu modele dintre cele mai luxoase si avangardiste, care îmbina stilul cu eleganta.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 7-10 ianuarie

Niciun alt accesoriu nu este atat de dorit si cautat de o femeie cu stil, ca GEANTA.

Livrarea produselor se realizează la adresa indicată de dumneavoastră, transportul prin curier fiind gratuit. Comenzile pentru Bucureşti se onorează în 10 zile lucrătoare in limita stocului disponibil.

Pentru modalitatea de plată, alegerea este a dumneavoastră. Puteţi opta pentru plata la livrare sau prin card bancar. www.gentidelux.roeste singurul magazin online din Romania, care va oferă ultimele colecţii de genti de firma, cu reduceri de pana la 70%.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.