Garderoba.ro – esentiala pentru succesul tau

Garderoba.ro este un site care se adreseaza femeilor puternice si hotarate pentru care echipa a reusit sa combine simplitatea cu eleganta, stilul modern cu cel classic, pentru ca fiecare femeie sa se poata regasi in Garderoba.ro.

In spatele unui magazin online deosebit, exista o echipa care crede in puterea Internetului. Internetul a schimbat mult stilul nostru de viata: modul de a socializa, de a ne petrece timpul liber, de a ne informa, de a face cumparaturi etc.

Ideea pentru Garderoba.ro a venit de la sine, dupa nenumarate experiente prin diverse magazine fara nici un rezultat pozitiv. Astfel descoperi ca shopping-ul online are cateva avantaje incontestabile:
• Comoditatea – stai lejer in fata unui calculator.
• Timpul economisit – nu trebuie sa “bati”orasul in lung si lat pentru a vedea gama oferita intr-un sezon.
• Pretul – datorita nivelului scazut al cheltuielilor administrative comparativ cu un magazin classic, scade si pretul articolelor gasite intr-un magazin online.

Citeste si:  Factori personali in evaluarea succesului

Acestea sunt doar cateva motive pentru care Garderoba.ro ti se va parea o idee grozava. Daca ai nevoie de mai multe iti prezentam marca principala si colectiile pe care le puteti gasi in acest magazin chic.

Marca hainelor este Otto Hermann iar compania cu acelasi nume a caştigat timp de 3 ani de zile experienta alaturi de firma germana HAUBER, croind pentru aceasta coletţia Luisa Cerano. Stilul abordat este sport-elegant, neconformist, sic si putin extrem; scoate femeia din tiparul clasic, incurajand-o sa poarte tot ceea ce o avantajeaza, facand-o mai tanara si mult deosebita. Principiul dupa care se ghideaza Garderoba.ro: “frumusetea ti-o da natura, stilul vestimentar pe care il abordezi dicteaza eleganta, rafinamentul si personalitatea fiecarei femei”.

Citeste si:  Cariera in vremea crizei (I)

Calitatea produselor este o caracteristica obligatorie, de aceea Garderoba.ro pune accent pe materialele folosite (aduse din Italia) si pe croiala, pentru a scoate in evidenta calitatile fizice ale clientelor, oferind in acelasi timp confort, comoditate maxima.

Stilul Otto Hermann nu a rămas neremarcat, a primit “Diploma de Excelenta pentru stilul si actualitatea colectiilor prezentate” , diploma oferita in cadrul Targului National TINIMTEX trei ani la rand.

Citeste si:  Secretele oamenilor organizati

Noua colectie Otto Hermann pentru primavara vara 2008 se inscrie prin cromatica si forma in tendintele actuale. Produsele smart casual se adreseaza femeii active. Sunt usor de combinat oferind astfel posibilitatea reinventarii garderobei proprii.

Incearca si vei vedea!

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.