fbpx

Gala Premiilor Gopo 2016 | Editia a 10-a | 28 martie Live pe TVR 2, de la ora 19:00

Luni seara, 28 martie, in Sala Mare a Teatrului National I.L. Caragiale va avea loc cea de-a zecea editie a Galei Premiilor Gopo, un eveniment care rasplateste anual performanta din filmul romanesc. Prezentatorul evenimentului va fi actorul Alexandru Bogdan.

Gala Premiilor Gopo va fi transmisa in direct, incepand cu ora 19.00, pe TVR 2, TVR HD si Radio Romania Cultural.

Alexandru Bogdan, nascut pe 24 ianuarie 1986, la Targu-Ocna, a urmat cursurile Universitatii Hyperion, sectia Actorie, apoi a absolvit Regie teatru la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale unde, de asemenea, a terminat si un master in actorie. A debutat in 2006, la Teatrul Odeon, in piesa „E doar sfarsitul lumii”, in regia lui Radu Afrim, iar in prezent il puteti vedea pe scena Teatrului de Comedie, in 4 spectacole: “Imblanzirea scorpiei”, “Jocul de-a vacanta”, “Puricele” si “Directorul executiv”. Alexandru Bogdan este cunoscut si pentru aparitiile sale TV in calitate de prezentator al emisiunii Cronica Carcotasilor si rolurile interpretate in serialul Mondenii.

Citeste si:  Si tot ne e dor de Leonard Cohen

Printre actorii care se vor urca pe scena Premiilor Gopo pentru a inmana mult-ravnitele statuete ii amintim pe Ada Condeescu, Levente Molnar, Bogdan Dumitrache, Alina Grigore, Bogdan Albulescu, Emilia Dobrin, Oana Pellea.

Pe langa cele mai asteptate trofee ale serii (Cel mai bun film, Cel mai bun regizor), din programul serii nu vor lipsi Premiul pentru Intreaga Cariera – oferit actorului Florin Piersic, Premiul Gopo pentru Intreaga Activitate – acordat actorului Constantin Draganescu, precum si Premiul Special, inmanat cascadorului Paul Fister.

Citeste si:  Oferte speciale cu 30% mai mici, modele noi deosebite la www.tarafashion.ro

Va reamintim pe aceasta cale ca, la aceasta editie a Galei Premiilor Gopo, Aferim! (12 nominalizari) este urmat in clasament de Bucuresti NonStop si De ce eu?, cu 9 nominalizari fiecare, Acasa la tata – 8 nominalizari, Lumea e a mea si Un etaj mai jos, cu cate 7 fiecare.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.