Frank Sinatra Jr il cauta pe baietelul intretinut de tatal sau in anii ’80

Frank Sinatra Jr, aflat în turneu în Brazilia de la finele lunii iulie, a cerut producătorilor să găsească un copil pe care tatăl său îl întreÅ£inuse la Rio de Janeiro în anii ’80, pentru a-l chema la concertul pe care îl va susÅ£ine joi în acel oraÅŸ, scrie AFP.

Sub titlul „Se caută”, cotidianul brazilian „O Dia”, a publicat marÅ£i pe prima pagină o fotografie a lui Carlos Enrique dos Santos, din anul 1980. PublicaÅ£ia precizează că „ar trebui să aibă în jur de 40 de ani acum” ÅŸi încearcă să îl găsească.

Citeste si:  "Doi dintre noi"

„O Dia” a găsit un reportaj în revista „Manchete” despre concertul istoric susÅ£inut de Frank Sinatra în 1980 pe scena de la Maracana ÅŸi publică o fotografie în care acesta poate fi văzut copilul pe bicicleta pe care i-a dăruit-o cântăreÅ£ul.

Frank Sinatra Jr, acum în vârstă de 64 de ani, a declarat că turneul său intitulat „Sinatra by Sinatra”, susÅ£inut cu ocazia împlinirii a 10 ani de la moartea tatălui său, ar fi încoronat dacă l-ar găsi pe acel băiat.

Citeste si:  Marketing pentru magazinele retail

În 1980, în timpul concertului de la Rio, Sinatra a cerut să îl cunoască pe copilul căruia îi trimitea în fiecare lună 19 dolari prin intermediul unui ONG care susţinea copii din ţările în curs dezvoltare.

Carlos Enrique trimitea în mod regulat scrisori lui Sinatra, în care îi povestea viaţa sa şi visele sale. Printre altele, dorniţa de a avea o bicicletă. Dorinţa care a fost împlinită de Sinatra, care i-a adus-o personal în 1980.

Citeste si:  U2 lanseaza un nou album in 2009

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.