Festivalul inghetatei si ciocolatei

World Trade Center BucureÅŸti ÅŸi Clubul de muzică ÅŸi dans pentru copii Contrapunct organizează în zilele de 23-25 mai 2008, la World Trade Plaza-Sofitel , ediÅ£ia a VII-a a „Ice choco land”

Singurul festival din România de acest gen va reuni producători şi importatori de îngheţată, ciocolată, biscuiţi şi napolitane cu ciocolată, ingrediente, utilaje de producere a îngheţatei, care îşi vor prezenta oferta de produse la început de sezon.
Şi anul acesta, IceChocoLand oferă surprize pentru toate vârstele: Spectacole pentru copii, Concursuri, Locuri de joacă, Face painting şi mascote.

Citeste si:  Franciza, un bun start in afaceri

Cu gândul la vară, la vacanÅ£ele cu soare la mare sau la munte… în reveria noastră încep să se strecoare… felurite plăceri gastronomice “răcoritoare” – cu vanilie, cu fistic, cu ciocolată, fructe exotice ÅŸi câte ÅŸi mai câte arome.

Alături de îngheţată multăăăă, veţi redescoperi cele mai rafinate specialităţi de ciocolată atat pentru copii, cat si pentru parinţii cei mai pretenţiosi, printre care cu orez, fără zahăr, cu ardei iute, antistress, de slăbit, energizantă, relaxantă, de pepermint, stropită cu polen, cu cacao iute, învelită în foi de tutun, cu umpluturi de cafea, nuga, alune, zahăr ars, fructe, frişcă, migdale, marţipan, praline belgiene.

Citeste si:  Ce sa spun eu dupa 40 de ani de Scorpions?

Evenimentul va fi un prilej de sărbătoare prin muzică, dansuri şi concursuri dar şi o oportunitate de contacte pe termen lung între expozanţi şi reprezentanţi ai domeniului HORECA.

Festivalul este cu vanzare ! Preţuri pentru toate buzunarele !
Intrarea este liberă !
Ore de vizitare vineri-sambata 10.00-19.00, duminica 10.00-18.00

Adresa: Pţa Montreal nr 10 sector 1 Bucureşti (lângă Romexpo)

Citeste si:  Anastacia vine in Romania!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.