Festivalul Jazz`n Foisor s-a incheiat cu un concert in parcul Kiseleff

Aylin & The Lucky Charms au incheiat seria de evenimente Jazz’n Foisor cu un concert in parcul Kiseleff pe care l-au sustinut duminica, 24 august.

Organizat chiar de catre Aylin & The Lucky Charms, festivalul independent Jazz`n Foisor s-a incheiat cu un ultim concert sustinut de trupa in parcul Kiseleff. La eveniment au participat cateva sute de persoane care au fredonat si au dansat pe ritmurile pieselor cantate de Aylin si trupa sa. Artistii au prezentat publicului cateva dintre cele mai indragite romante din istoria muzicii romanesti, in acorduri de jazz.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti schimbi look-ul

Spectacolul din Parcul Kiseleff a fost ultimul din seria de trei concerte Jazz’N Foisor.
Acesta s-a incheiat intr-un mod inedit, cu raspunsul cantaretei Aylin Cadir la provocarea Ice Bucket Challenge – http://on.fb.me/1qFztCl.

Precedentele evenimente au avut loc in parcurile Herastrau si Cismigiu. Aflat la a doua editie, festivalul Jazz`n Foisor a prezentat un real succes inca de la prima reprezentatie, fiecare concert fiind sustinut in prezenta a sute de bucuresteni.

Despre Aylin & The Lucky Charms

Aylin & The Lucky Charms functioneaza in aceasta formula de doi ani si interpreteaza swing-uri, funk-uri si romate aduse in actualitate. In anul 2013, Aylin & The Lucky Charms au lansat „Cloud”, primul album al trupei. Acesta a fost extrem de apreciat, atat de catre publicul din Romania, cat si de catre cei din afara granitelor, cateva dintre piesele de pe album regasindu-se in playlist-urile unor radiouri renumite din Germania si Turcia.

Citeste si:  U2 si AC/DC in premiera in Romania, Depeche Mode revine

Recent, Aylin & The Lucky Charms au reusit performanta de a se numara printre finalistii Unsigned Only Music Competition, un concurs international dedicat artistilor independenti. Astfel, dintr-un total de 8.000 de piese inscrise in competitie de catre artisti din peste 100 de tari, „Chemistry” a lui Aylin & The Lucy Charms a ajuns in top 14 cele mai apreciate piese pop.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.