Farrah Fawcett, invinsa de cancer dupa o lupta de aproape trei ani

Actriţa americană Farrah Fawcett, care a încetat din viaţă joi, într-un spital din Los Angeles, a luptat cu cancerul timp de aproape trei de ani de zile şi a avut curajul să-şi facă publică suferinţa, într-un jurnal video difuzat de NBC pe 15 mai.

Cu câteva ore înainte de moartea actriÅ£ei, postul de televiziune ABC News anunÅ£ase că Fawcett este într-o stare critică. „Nu sunt sigură că va reuÅŸi să treacă de ziua aceasta. A primit ultima împărtăşanie”, declarase jurnalista de televiziune Barbara Walters.

Iar inevitabilul s-a produs: la 62 de ani, Farrah Fawcett a încetat din viaţă, din cauza cancerului de colon cu care a fost diagnosticată în 2006. Alături de Fawcett a stat, până în ultima clipă, actorul Ryan O’Neal, partenerul ei de viaţă din ultimii 27 de ani, care anunÅ£ase, luni, că vrea să o ia de soÅ£ie. Cei doi actori aveau împreună un fiu, Redmond, în vârstă de 24 de ani. Ca tristă ironie a destinului, O’Neal ÅŸi-a câştigat celebritatea în 1970, odată cu rolul din drama „Love Story”, film în care prietena personajului interpretat de el moare tot răpusă de boală.

Citeste si:  Invidia la "Totul despre sex"

Luna trecută, Ryan O’Neal anunÅ£ase că boala cu care se lupta Farrah Fawcett s-a propagat, iar actriÅ£a a întrerupt tratamentul pe care îl urma.

ÃŽn materialul numit „Farrah’s Story” (Povestea lui Farrah) ÅŸi difuzat de NBC la jumătatea lunii mai, Fawcett a făcut publice informaÅ£ii personale despre tratamentele pe care le-a urmat în SUA ÅŸi Germania. „Oricât mi-aÅŸ fi dorit să păstrez secretul în legătură cu boala mea, nu pot să nu mă gândesc la toÅ£i cei care poartă aceeaÅŸi cruce ÅŸi pot învăţa ceva din ceea ce mi s-a întâmplat ÅŸi mie. Nu am înÅ£eles niciodată de ce erau oamenii atât de interesaÅ£i de ceea ce fac eu. Până acum”, declara actriÅ£a, înainte de difuzarea jurnalui său video.

Citeste si:  Un american vrea ca SUA sa fie iar colonie britanica. Regina ii raspunde

Farrah Fawcett avea în palmares ÅŸase nominalizări la Globul de Aur ÅŸi era considerată una dintre cele mai frumoase blonde din istoria Hollywood-ului. ÃŽn 1995, actriÅ£a a surprins pe toată lumea pozând în revista Playboy, la vârsta de 48 de ani, acea ediÅ£ie a revistei fiind cea mai vândută din anii ’90. Cel mai important rol al carierei sale a fost cel din serialul de televiziune „Charlie’s Angels”.

Citeste si:  Tigara electronica

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.