FIND A BUG, HAPPY HOURS SI VOUCHERE CADOU!

Foarte multe modele noi din colectia de toamna va asteapta la rubrica Noutati si noi surprize va asteapta la www.tarafashion.ro

Cu ce sa incep? Avem pe site 40 de bug-uri la 40 de produse, acea sigla rosie cu Tara asa cum arata in poza de mai jos .

bug

Este un voucher de 10 ron pe care trebuie sa-l folositi la comanda si ca sa-l gasiti trebuie sa fiti logate in contul dumneavoastra si sa dati click pe imagine . Daca comandati produsele respective (cele cu bug) intre 18-23 august o sa aveti inca 15% la acele produse. Reducerea se va vedea pe factura finala (cea de la curier) si nu pe comanda si nu se poate aplica la platile prin card.

Happy Hours, in data de 18 si 19 august, intre orele 8-12 dimineata si la fiecare comanda plasata in acest interval o sa primiti Cadou un Produs Surpriza si un voucher de 20 ron pe care o sa-l primiti pe mail dupa livrarea comenzii.

Hot Happy Hours, luni spre marti intre orele 00-04, 4 ore de cumparaturi istete si la comenzile plasate in acest interval o sa aveti inca 5% reducere la produsele din comanda si Cadou un voucher de 30 de ron. Reducerile se vor vedea pe facutura finala.

Citeste si:  Woodoo, zombie, mamajuana: asta e Dominicana!

Nu uitati sa aruncati si un ochi si la Outlet unde preturile sint fara concurenta si daca profitati si de Happy Hours, Bug-uri, vouchere cadou, bonusurile de la comanda preturile sint chiar de nerefuzat. Va asteptam cu drag si pe www.tarafashionblog.ro, acum la fiecare produs pe site aveti un link cu Comenteaza pe blog si puteti cistiga Vouchere Cadou. Click si comenteaza acum!

Citeste si:  LVMEN EST OMEN Arta, istoria si spiritualitatea iluminatului artificial
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.