fbpx

Expo Ideal Mariaj 2008

Deschiderea oficiala a celei de-a doua editii a EXPO IDEAL MARIAJ, va avea loc vineri, 26 Ianuarie 2007, ora 10:30, in pavilionul 15 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo.

Organizata de revista cu acelasi nume, EXPO IDEAL MARIAJ, este expozitia de nunti, la care viitorii miri vor gasi cele mai diversificate si consacrate firme din domeniu, din toata tara, ce ofera solutii pentru ca NUNTA lor sa fie asa cum si-o doresc.
Peste 70 de firme expozante isi vor etala ofertele in cei 3.000 mp ai pavilonului 15, din Complexul Expozitional Romexpo. Cei care vor trece pragul Expo Ideal Mariaj vor putea afla care sunt ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa si costume de mire, bijuterii, machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri, destinatii pentru luna de miere. Nu vor lipsi agentiile organizatoare, case de productie audio & video, companii de inchirieri limuzine, agentii de turism, si, chiar scoli de dans. In cele trei zile ale expozitiei, organizatorii au pregatit un program special, care va cuprinde prezentari de moda, demonstratii de machiaj si dans sportiv, mini concerte.

Citeste si:  Povestea lui Di continua

De asemenea, cei 20.000 de vizitatori asteptati vor putea beneficia de ofertele speciale si reducerile acordate de expozanti special cu ocazia EXPO IDEAL MARIAJ. Printre participantii la targul de nunti se numara creatoarele Rita Muresan, Agnes Toma, Mariaj Lux – reprezentant al celebrelor case Demetrios, Daniel Degli Onofri din Italia, Anastasia Mode – reprezentant Fabio Gritti – si multi, multi altii.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 29 aprilie - 5 mai

Scopul EXPO IDEAL MARIAJ este de a-i ajuta pe viitorii miri sa aleaga cele mai potrivite elemente, pentru ca nunta lor sa fie asa cum fiecare si-a imaginat-o in copilarie… Sau, poate chiar mai frumoasa. Veti gasi rochia perfecta, buchetul perfect, inelul perfect, idei si sfaturi de la specialisti.

Revista Ideal Mariaj, ghidul complet al nuntii tale, cu un tiraj de 15.000 de exemplare, distribuite national, raspunde succesului de anul trecut, cu o a doua editie EXPO IDEAL MARIAJ. Profesionalismul organizatorilor a dus la o crestere a numarului expozantilor, fata de anul trecut, cu 40%.

Biletul de intrare va costa 5 lei, iar pe baza acestuia se participa la marea tombola unde puteti castiga o minunata excursie de doua persoane la Paris.

Citeste si:  Haga: oras sau o intreaga lume?

Program de evenimente

Vineri, 26 ianuarie

11.00 – deschidere oficiala
11.30 – prezentare de moda
12.00 – recital cvartet Arpeggione
12.30 – prezentare de moda
13.00 – demonstratie valsul mirilor
14.30 – recital cvartet Arpeggione
15.00 – recital trupa Etnic
15.15 – prezentare moda
15.30 – demonstratie valsul mirilor
16.00 – recital cvartet Arpeggione
16.30 – recital Moroseanu
16.45 – recital cvartet Arpeggione

Sambata, 27 ianuarie

14.35 – recital cvartet Arpeggione
15.00 – recital Haiducii
15.15 – prezentare moda
15.30 – demonstratie valsul mirilor
15.45 – prezentare moda
16.00 – recital cvartet Arpeggione
16.30 – recital trupa Romancutze
17.00 – prezentare moda
17.00 – recital cvartet Arpeggione

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.