Elementele zodiacului

Foc – Berbec, Leu, Sagetator

Focul aduce pasiune, energie, impulsuri, entuziasm, inspiratie, idealism.

Cei aflati intr-o zodie de foc sunt spontani, creativi si iubesc viata. In acelasi timp au idealuri solide, atat morale cat si religioase si pot fi un model pentru cei din jur. In dragoste sunt pasionali, posesivi, gelosi. La fel de multa pasiune pun in orice domeniu si in orice actiune, fiind in stare de orice pentru a-si atinge scopurile. Se infurie repede, caz in care trebuie sa te feresti de ei. Pot sa devina egoisti, dar sunt puternici, siguri pe ei si amuzanti, asa ca li se iarta orice.

Pamant – Taur, Fecioara, Capricorn

Pamantul simbolizeaza stabilitate, simt practic, materialism, realism.

Semnele de Pamant sunt creative, dar in sensul practic. Creeaza lucruri concrete, tangibile. S-ar putea spune ca sunt „constructorii” zodiacului. Se concentreaza pe acumularea cat mai multor lucruri, pana la punctul in care devin materialisti, avari. In acelasi timp, sunt responsabili, de incredere, exact genul de oameni pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de ceva. Aparent, sunt conservatori, reci, chiar lipsiti de sentimente. In adancul sufletului, sunt pasionali si emotivi. Se bazeaza pe logica, pe ratiune. Emotiile nu au niciun cuvant de spus atuncic and trebuie sa ia o decizie.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 10 octombrie

Aer – Gemeni, Balanta, Varsator

Elementul aer simbolizeaza comunicarea, limbajul, intelectul, relatiile sociale.
Persoanele nascute in zodii de aer sunt comunicative, curioase, receptive. Ei gasesc ceva interesant, demn de cercetat chiar si in cele mai banale situatii. Sunt inventivi si inteligenti. Capabili sa vada ambele parti ale unei ecuatii, intuiesc mereu abordarea cea mai potrivita. Echilibrul este foarte important pentru ei si se lupta permanent sa-l obtina, in toate aspectele vietii lor. La fel de important este frumosul, in toate formele sale. Sunt calmi, obiectivi, calculati, rationali. Scopul lor este sa transforme lumea intr-una mai buna si mai dreapta. Nedreptatea ii enerveaza cel mai mult.

Citeste si:  Liber cu 35% la cumparaturi!

Apa – Pesti, Rac, Scorpion

Cuvintele cheie sunt: misticism, intuitie, creativitate, generozitate.
Cei nascuti intr-o zodie de apa sunt intuitivi, sensibili si au emotii intense. Se bazeaza pe emotii si isi asculta mai mult inima decat ratiunea. Empatia, compasiunea, generozitatea le aduc multi prieteni, insa risca sa fie pacaliti des pentru ca sunt creduli si naivi. Se simt impliniti numai atunci cand pot ajuta pe cineva. Iar fericirea si-o obtin visand cu ochii deschisi. De fapt, viseaza atat de mult, incat pot ajunge prizonieri in lumea lor ireala. In dragoste sunt romantici si se implica total, ceea ce inseamna ca sunt raniti mai des decat altii.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.