Drinks and fun la City Mall!

Cocktailuri, fresh-uri exotice, vinuri rafinate si multe alte bauturi pentru rasfatul papilelor gustative ! Adaugam profesionistii de la Bar Academy si 5 Senses si obtinem reteta perfecta pentru un show exceptional, ce va avea loc in centrul comercial City Mall, in zilele de 6 si 7 iunie.

Combinatie intre culoare si savoare, demonstratii spectaculoase de talent si viteza ale celor mai buni barmani, “ Drinks and fun” isi propune sa cucereasca publicul atat vizual cat mai ales gustativ.

6 iunie, orele 18:00-21:30 – profesionistii de la Bar Academy vor demara in forta maratonul de preparare a cockteilurilor, a limonadelor si a freshurilor exotice. Senzatia serii o vor constitui demonstratiile de flair bartending .Vor urma sesiuni de latte arte (desen in spuma de lapte) si binenteles somelierii de la 5 Senses care isi vor demonstra live talentul.

Citeste si:  Serile Bucuresti Strict Secret: Dosarul Pacepa

7 iunie, orele 18:00-21:30 – proba de foc a show-ului “ Drinks and fun” va consta inntr-un concurs. Se vor duela in prepararea bauturilor cei mai buni barmani de la “Asociatia barmanilor Profesionisti din Romania”. Evenimentul se va bucura de prezenta unor nume importante in lumea specialistilor in pregatirea de bauturi alcoolice si non-alcoolice, dintre care amintim :

George Oprea – Co-fondator, Presedinte Senior Instructor – acesta a absolvit colegiul Weber din Florida, specializarea in managementul hotelurilor si restaurantelor, iar informatiile acumulate le-a aplicat cu succes in mai multe locatii din Bucuresti si de pe Litoral.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 10-13 decembrie

Laurentiu Achim Avram – Senior Instructor&Wine Director: a lucrat cu cele mai importante organizatii hoteliere din Romania si este Wine Director la singurul restaurant gastronomic din Romania.

James Faulder – Co-fondator, Vice-Presedinte& Senior Instructor, originar din Manchester are o mare experienta ca trainer/professional bartender in jurul lumii.

Matt Highley– Senior Instructor&Creative Director, originar din Manchester, a lucrat ca barman in locatii de renume precum Harvey J Bean si TGI Friday’s si a fost trainer profesionist in cadrul Behind Bars din Londra.

Citeste si:  Concertul Depeche Mode de la Bucuresti a fost anulat

De asemenea nu vor lipsi desenele concursuri inedite de speed opening cu premii pentru vizitatori.

Evenimentul se va desfasura la etajul al 2 lea ( zona de food-court) incepand cu orele 18:00.
Va asteptam la City Mall unde distractia e la ea acasa!

Despre Bar Academy:
Bar Academy este lider in formarea si pregatirea barmanilor profesionisti si in organizarea de evenimente si concursuri de barmani. Reprezentantii si instructorii Bar Academy iau parte regulat la evenimente internationale de profil pentru a aduce noile tendinte in Romania.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.