Doua povesti de amor la ArCuB

In aceasta saptamana puteti vedea la sala ArCuB:

• DOUA POVESTI DE AMOR dupa A. P. Cehov
regia: Mircea Cornisteanu, scenografia: Bogdan Spataru
Joi 29 martie, ora 19.00

Cu: Cerasela Iosifescu, Silviu Biris si Ion Arcudeanu

Este vorba despre un spectacol-coupé foarte apreciat de public si critica, format din doua piese scurte, scrise de marele dramaturg rus. Ursul si Cerere in casatorie sunt cele doua creatii in care se dezvaluie complet si abrupt spiritul slav, unde extremele fac casa buna. Intr-o succesiune rapida se trece de la ura la iubire, de la prietenie la dusmanie, de la intelegere la cearta.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 2-8 septembrie

« Mici bijuterii ale constructiei dramatice, cele doua piese intr-un act produse de ArCuB sunt partituri in care geniul comic cehovian exploreaza cu voluptate natura surprinzatoare, si totusi mereu aceeasi, a relatiilor dintre barbati si femei. (…) Calitatea productiei regizate de Mircea Cornisteanu se bazeaza pe cele doua ingrediente de baza ale oricarui spectacol: un text genial si actori pe masura lui. » (Anca Ionita,Time out)

Citeste si:  Fostul solist al trupei Uriah Heep, John Lawton, va canta in premiera in Romania, pe 24 ianuarie

• POVESTI PENTRU COPII ISTETI – spectacol pentru copii
Simbata 31 martie, ora 11.30
“Veniti sa petrecem impreuna clipe minunate, in care cei mici se vor simti ca-n povesti, iar cei mari isi vor reaminti cat de bine este sa fii copil (la orice varsta!). Trupa de teatru Mateias va asteapta cu multe surprize, concursuri, experimente memorabile si veselie cat cuprinde. Sper ca v-am convins: merita sa veniti la intalnirea cu noi! ”
Leon Magdan, creatorul spectacolului

Citeste si:  Omenirea va avea nevoie de două planete în 2030, dacă îşi menÅ£ine ritmul de consum - studiu

Pret unic la spectacolul pentru copii: 10,60 lei/bilet. Locurile nu sunt mentionate pe ticketul de pret. Acestea se ocupa in ordinea intrarii. Accesul in sala se face de la ora 11.00.

Biletele pentru spectacolele noastre pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ArCuB (Str. Batiste nr. 14) si pot fi rezervate online pe www.arcub.ro .

Detalii pe www.arcub.ro si pe facebook.com/ArCuB


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.