fbpx

Doliu pe Brokeback Mountain

Tabloidul britanic „Daily Mirror” a venit azi cu o veste trista. Heath Ledger, protagonist in aclamatul film “Brokeback Mountain” a decedat aseara. Acesta, in varsta de numai 28 de ani, a fost gasit gol, pe patul din apartamentul sau din New York. In jurul sau, s-au gasit mai multe recipiente ce contineau somnifere, acestea fiind cele care i-au cauzat moartea.

Actorul nominalizat la Oscar avea o fetita de doi ani cu actrita Michelle Williams. Se presupune ca a luat o supradoza.

Cea care l-a gasit a fost menajera care venise sa-i spuna ca a sosit maseuza pentru o sedinta de masaj care fusese programata anterior. Actorul isi pierduse cunostinta si eforturile paramedicilor au fost in zadar.

Citeste si:  Trei Parale, Concert la Sosea

Aseara, o multime de fani se adunasera in fata cladirii in care locuia actorul. Toti erau in stare de soc.

Gillian Carwley, editor la revista „Now”, a spus despre Heath ca „era o persoana dificila. Nu facea fata foarte bine celebritatii”. Starul declarase de altfel in septembrie anul trecut ca „este greu sa mai evoluezi in timp cu toata atentia care ti se da. Fotografii care ma urmaresc peste tot reprezinta cea mai mare problema”.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 23-29 noiembrie

In afara de Brokeback Mountain. Ledge mai aparuse in Patriotul, Monster’s Ball, A Knight’s Tale, Ned Kelly si Fratii Grimm. Era logodit cu colega sa de platou din Brokeback Mountain, Michelle Williams, dar rupsesera logodna in august, vinovate de aceasta ruptura fiind programele extrem de incarcate ale celor doi.

Apartamentul in care a murit este proprietatea lui Mary Kate Olsen care este in prezent in California. Heath statea acolo de la despartirea de Michelle Williams. Prietenii spun ca aceasta despartire l-a deprimat foarte rau.

Citeste si:  Madonna si Guy pasionati de Brick

Purtatorul de cuvant al lui Michelle a refuzat sa comenteze.

Asa s-a incheiat o cariera care promitea mult. Heath Ledger a fost, in scurta sa viata, un actor care a stralucit, avand, din punct de vedere fizic, ceva din James Dean si, din punct de vedere al interpretarii, ceva din Paul Newman.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.