Doamna fara nimeni- un nou spectacol cu Rodica Mandache si Marius Manole

Spectacolul Doamna fara nimeni regizat de Diana Mihailopol, cu Marius Manole si Rodica Mandache, va avea premiera joi, 22 mai, ora 22:00, la Godot Cafe-teatru, str. Blanari nr 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 0213161682 si 0736414244.

Tanara regizoare Diana Mihailopol realizeaza a doua uniune artistica dintre doua generatii diferite pe scena teatrala – Rodica Mandache si Marius Manole, doi actori al caror oras natal e Iasiul si pe care ii apropie pasiunea si dragostea nesfarsita pentru meseria lor.

Citeste si:  Telefonul - antrenorul tau personal

Iubesc teatrul, care mi-a dat tot ce e mai bun in viata, tot ce e mai frumos. Necajelile, suferintele, invidiile si nemultumirile n-au acoperit niciodata marea bucurie pe care mi-a dat-o scena. Dragostea mea pentru teatru imi da filtrul trebuincios. (Rodica Mandache)

Diana Mihailopol a obtinut premiul UNITER pentru regia celui mai bun spectacol de teatru radiofonic: Doua nuvele de Mihail Bulgakov- spectacol in care Marius Manole a avut rolul principal. Marea iubire a lui Sebastian, cel mai apreciat spectacol al regizoarei, cu aceleasi roluri principale, a fost invitat la Berlin in cadrul Zilelor Culturii Romanesti din ianuarie 2014.

Citeste si:  Nuduri ecologice

Doamna fara nimeni va fi cu aceeasi distributie precum cea a spectacolului Marea iubire a lui Sebastian, adica Rodica Mandache si cu Marius Manole. Lucram demult la acest spectacol. A mai avut o propunere de titlu: „Actor, copil fugit din jocuri” inspirat dintr-un vers de-al lui Nichita Stanescu. E un spectacol de proza, poezie, colaj de texte, tot ce are legatura cu arta actorului, cu actorii, cu teatrul si cu sacrificiul pe care ei il aduc pe scena, acea jertfa in fata publicului, seara de seara. Cred ca ei sunt cuplul potrivit. Nu are legatura cu spectacolul „Marea iubire a lui Sebastian”, nu m-a inspirat sau nu mi-am dat seama ca m-a inspirat. E un spectacol care noi dorim sa bucure. Cred ca publicul are mare nevoie de poezie. In momentul asta mie imi lipseste poezia pe scena. Nu stiu daca e din cauza educatiei, dar eu am crescut cu multa poezie in jur. Am simtit ca trebuie sa aducem un omagiu publicului si oamenilor din teatru prin acest spectacol. (Diana Mihailopol, regizor)

Citeste si:  "Slumdog Millionaire", creditat cu prima sansa la Oscaruri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.