Diane von Furstenberg si evian Celebreaza Viata

Emblematica fashion designer DVF creeaza pentru evian noua sticla editie limitata 2013

evian apa minerala naturala continua celebrarea tineretii si puritatii prin colaborarea cu celebrul fashion designer Diane von Furstenberg pentru crearea noului design al sticlei editie limitata 2013.

Diane von Furstenberg evian limited edition 2013 reflecta celebrarea ludica a vietii si reprezinta interpretarea unica a mantrei fashion designerului Apa este viata este iubire este viata este apa este…, materializata prin inconfundabilul scris de mana al DVF, ce innobileaza sticla. Von Furstenberg si-a gasit inspiratia pentru acest design in experienta sa de viata si, implicit, in preferinta personala pentru apa evian. Rezultatul este un design unic, ce combina angajamentul evian pentru puritate cu filozofia tinereasca si optimista a DVF.
Diane von Furstenberg este un pioner in industria modei, recunoscuta la nivel mondial gratie brandului sau omonim DVF, dar si un model demn de urmat datorita activitatilor sale filantropice si de mentorat in calitate de presedinte al Consililui Fashion Designerilor din America (CFDA). Designul noii sticle evian editie limitata simbolizeaza mentalitatea tinereasca si stilul de viata inspirational al Dianei von Furstenberg, trasaturi ce se afla in perfecta armonie cu atitudinea tinereasca si valorile brandului evian. declara Martin Renaud, Presedinte evian Volvic World.

Citeste si:  LVMEN EST OMEN Arta, istoria si spiritualitatea iluminatului artificial

Diane von Furstenberg este primul designer american si, totodata, prima femeie designer care completeaza panoplia numelor celebre, alese pentru crearea sticlelor editie limitata evian. Cerneala folosita pentru evian editie limitata by Diane von Furstenberg este organica, iar omniprezentul logo DVF in forma de inima este reliefat cu ajutorul unei nuante speciale de rosu, creata in exclusivitate pentru colaborarea cu evian. Sticla, realizata din materiale 100% reciclabile, este sigilata cu ajutorul capacului prezentat ?ntr-un nou design.

Citeste si:  Andre din nou prietene

Sunt foarte emotionata si incantata de aceasta colaborare pentru ca intodeauna am adorat apa evian si cred ca a bea apa este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face pentru a ne dovedi ca ne iubim, iar iubirea, nu uitati, este viata! Pentru mine conteaza sa-ti traiesti viata la maximum si sunt mandra de faptul ca aceasta colaborare cu evian ma ajuta sa raspandesc un astfel de mesaj important, a declarat Diane Von Furstenberg.

Citeste si:  Premierul frange inimile travestitilor

Sticla editie limitata DVF vine la fix, chiar inainte de sarbatorile de la sfarsit de an, urmand a fi disponibila la LOFT, incepand cu luna noiembrie.

Din 2008 incoace evian a colaborat cu unii dintre cei mai apreciati designeri printre care Issey Miyake, Paul Smith, Jean Paul Gaultier, Christian Lacroix si Courrèges. Pana acum 10 milioane de sticle editie limitata au fost distribuite si vandute in peste 150 de tari din intreaga lume.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.