Depeche Mode: Trupa va relua concertele imediat ce Dave Gahan se va simti bine

epeche Mode a fost obligată să anuleze concertele din Atena şi Istanbul din cauza că solistul vocal David Gahan a suferit o criză severă de gastroenterită marţi seara, iar turneul va fi reluat cât mai curând, când solistul se va simţi bine, s-a anunţat, miercuri seara, pe site-ul oficial al trupei.

„Dave a suferit o criză severă de gastroenterită cu puÅ£in timp înainte de a urca pe scenă pentru concertul din Atena, fiind necesară spitalizarea sa imediată. ÃŽn acest moment, principala grijă a lui Dave este să se recupereze complet ÅŸi să reia turneul cât mai curând posibil”, se arată în declaraÅ£ia oficială de pe site-ul depechemode.com.

În declaraţie nu se face nicio referire la următoarele două evenimente planificate în cadrul turneului, respectiv concertele de la Bucureşti (16 mai) şi Sofia (18 mai).

Citeste si:  In exclusivitate prin Eventim.ro: bilete la Guns n'Roses, 21 septembrie

Reprezentanţii trupei britanice precizează, în schimb, că fanii din Atena şi Istanbul au fost anunţaţi să îşi păstreze biletele, deoarece în curând vor fi făcute publice deciziile referitoare la reprogramarea sau anularea concertelor din cele două oraşe. Marţi seara, presa a relatat că, înaintea concertului ce trebuia să aibă loc la Atena, lui David Gahan i s-a făcut rău şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Magazinele de la care puteau fi cumpărate ultimele bilete la concertul Depeche Mode din Bucureşti, programat sâmbătă în parcul Izvor, au sistat vânzările din cauza că show-urile de la Atena şi Istanbul, anunţate pentru marţi şi joi, au fost anulate.

Citeste si:  Whiplash: de la Sundance la Oscar. Favoritul criticilor internationali intra in cinematografele din Romania pe 6 februarie!

„Nu se mai pot cumpăra bilete la concertul Depeche Mode, pentru că a fost anulat. AnunÅ£ul privind anularea nu a fost făcut oficial, însă nu se mai vând bilete”, au precizat cei de la Diverta – unul dintre magazinele de unde, teoretic, mai puteau fi achiziÅ£ionate bilete. Miercuri seara, nu mai putea fi cumpărate bilete nici de pe site-ul myticket.ro, care era inactiv la secÅ£iunea dedicată concertul Depeche Mode.

Surse apropiate concertului de la Bucureşti au declarat, pentru NewsIn, că vânzarea biletelor a fost întreruptă miercuri, în jurul orei 16.00, din pricina incertitudinilor privind desfăşurarea evenimentului.

Organizatorii concertului Depeche Mode, Emagic, au anunţat, miercuri seara, că evenimentul de la Bucureşti nu a fost anulat şi că aşteaptă veşti privind starea de sănătate a solistului Dave Gahan, precum şi poziţia oficială a reprezentanţilor trupei privind show-ul programat sâmbătă în parcul Izvor.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum te impaci cu soacra

La concertul Depeche Mode programat sâmbătă în Bucureşti sunt aşteptaţi peste 40.000 de fani. Trupa a mai cântat în România pe 23 iunie 2006, tot în Capitală, pe stadionul Lia Manoliu.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formaÅ£ii, devenită celebră la începutul anilor ’80 ÅŸi prezentă cu 45 de piese în topurile single britanice. FormaÅ£ia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume de studio ÅŸi a vândut peste 75 de milioane de discuri.

Foto: Agerpress.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.