Dentist’s wife, geanta de laptop pentru ea. Spune „aaaah”!

Femeile cu parul scurt au aratat intotdeauna inspaimantator. Sincer, le sta rau tuturor. Da parul lung bataie de cap? Da. Imi pasa? Deloc. In gentile de laptop, lucrurile stau total invers.

Aceasta noua geanta ciufulita poate tine un laptop de 13’ sau 15’, fara toata agitatia de frezare de dimineata. Considera aceasta geanta ca fiind mai dura decat Elena Ceausescu si intelege ca are si mai mult sex appeal.

Descriere

&nbsp&nbsp&nbsp• construita din nylon ultrarezistent, impermeabil Chicken Tex Supreme™
&nbsp&nbsp&nbsp• captuseala rezistenta pentru husa de laptop amplasata in zona centrala
&nbsp&nbsp&nbsp• pe laturile exterioare ale husei pentru laptop sunt buzunare pentru carduri
&nbsp&nbsp&nbsp• pe ambii pereti exteriori ai gentii buzunare simple sau buzunare din plasa
&nbsp&nbsp&nbsp• doua buzunare exterioare ascunse, ce permit un acces rapid la continutul acestora
&nbsp&nbsp&nbsp• doua manere captusite, ce permit manipularea gentii in orice pozitie

Disponibile in 2 marimi, 4 culori fiecare.

Produsele Crumpler iti pun in valoare stilul de viata unic cu genti messenger, cu genti de mana speciale sau cu genti stilate pentru laptopuri si aparate foto. Gentile noastre sunt pline de surprize: buzunare protectoare, compartimente tari, manere ale dragostei sau al treilea picior stabilizator. Avem si genti din piele, genti pentru calatorie si orice altceva mai exista intre ele.

Citeste si:  Respectul de sine

Clientii nostri se casatoresc cu gentile lor datorita unor chestii precum Chicken Tex Supremeâ„¢, materialul nylon 1000D hiper performant, usor si impermeabil. Dragostea e si mai mare odata cu Rooster Texâ„¢ si atinge culmi nebanuite cu pielea adevarata Holy Cow. Fermoarele super rezistente din metal si curelele ajustabile pentru piept sunt motivele pentru care gentile Crumpler sunt adeseori folosite de capitanii de fregate.

Citeste si:  Otelo repovestit de un barbat sentimental

Chiar si guvernul federal recunoaste atasamentul indestructibil si etern pe care oamenii il au fata de aceste genti. Produsele Crumpler sunt simboluri ale oamenilor activi care interactioneaza cu mediul din jurul lor si savureaza fiecare moment nebunesc. Produsele Crumpler sunt nemuritoare.

Cand vei fi echipat cu aceste genti usoare, calatoria e memorabila. Crumpler iti garanteaza asta.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.