De Martisor, citeste si dezbate „Frumosul sex al barbatilor”!

O carte despre femeile care deschid ochii cu adevarat si despre barbatii care se lasa priviti. O carte puternica, senzuala si sexuala.

IBU Publishing, Redd’s si Tabu te invita joi, 4 martie, ora 19.00, in Geisha Café (Str. C.A. Rosetti nr. 10, langa BCU), la evenimentul de lansare a volumului Frumosul sex al barbatilor, de Florence Ehnuel, in cadrul maratonului dedicat femeilor, Redd’s Fest Week (1-8 martie). Vor vorbi despre carte, si nu numai, Cristina Bazavan, redactor-sef Tabu si eseistul Alexandru Matei, iar actrita Cristina Cioran va citi fragmente din carte.

Citeste si:  Ilarion Ciobanu a incetat din viata

Te asteptam la o discutie vie si provocatoare, in care barbatii, si nu femeile sunt „sexul frumos”, cu invitati fermecatori, surprize de Martisor si, nu in ultimul rand, cu bere Redd’s.

Frumosul sex al barbatilor este un eseu personal in care eseista frantuzoaica Florence Ehnuel combina confesiunea cu reflexia filozofica asupra sexualitatii si care, fara spectacolul vulgaritatii sau al provocarilor facile, ne face sa reflectam asupra felului in care femeile se raporteaza la corpul&sexul masculin si ce loc au, in acest raport, privirea, fantasma si fidelitatea.

Citeste si:  Trupa Kiss, nemultumita ca nu este primita in Rock and Roll Hall of Fame

Florence Enhuel este absolventa de Ecole Normale Supérieure, licentiata in filosofie si profesoara la Bordeaux. In 2004, a publicat L’Amour conjugué, la Editura La Martinère, pentru care a primit Premiul de eseu (despre morala/ pe teme de morala) al Academiei Franceze. Frumosul sex al barbatilor, publicat la Seuil, este al doilea ei eseu. Absolventa de ENS, dascal si mama a patru copii, eseista − care semneaza sub pseudonimul Florence Ehnuel − analizeaza in acest volum drumul lung si plin de aventuri catre cucerirea propriei sale libertati, ca femeie.

Citeste si:  La cumparaturi - perucile

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.