David Sandu se muta in Bucurestiul vechi

Dupa 4 ani de prezenta pe Calea Victoriei 136, incepand cu 15 iulie, bijuteria David Sandu va putea fi admirata in atelierul din Strada Smardan nr. 30.

Centrul vechi al Bucurestiului a reinviat. Este locul in care David Sandu regaseste lumea boema, artistica si extrem de vie care ii apreciaza bijuteria si viziunea creativa.

Incepand cu 15 iulie, Smardan 30 devine noua locatie in care publicul poate avea acces la bijuteria de autor semnata David Sandu. Atelierul nu va fi deschis ca un show-room, ci va functiona in sistemul „by appointment”. Oricine doreste sa vina poate face telefonic o programare pentru o vizita privata, cu conditia ca numarul de vizitatori sa fie de maximum 2 persoane (daca vizitatorii nu se cunosc) sau de maximum 4 persoane (daca vizitatorii se cunosc si formeaza un grup).

Citeste si:  Shoppingul ca profesie

Totusi, atelierul va avea portile deschise in prima saptamana a fiecarei luni, incepand din luna august, pentru ca toti cei care doresc sa vada creatiile din luna precedenta sa poata face acest lucru nestingheriti.

Un atelier de bijuterie de autor este un loc fascinant, iar David Sandu este primul creator roman care da publicului ocazia de a vedea cum se naste o bijuterie.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 25 octombrie

Nascut in 1974 in Bucuresti intr-o familie de artisti, David Sandu isi incepe drumul de bijutier ca ucenic, la 13 ani, in atelierul maestrului Vlad Gherghiceanu. Azi, David Sandu si-a asumat limpede directia artistica: el face bijuterie de autor, adica o bijuterie care se sustrage simplei functii decorative.
Pe scurt :
– Studii private de bijuterie intre 1989 si 1992
– Obtine diploma de absolvire a Academiei de Arte din Bucuresti in 2004
– Incepand din 1996, participa la numeroase expozitii organizate in Bucuresti, Venetia, Basel, Bruxelles, etc.
– In 2005 isi deschide propria galerie in Bucuresti, impreuna cu asociata sa, Ioana Andrei
– In 2007 obtine Premiul Intai al Tahitian Pearls Trophy, East European Region, category Ring
– In 2008 este primul roman care participa la prestigioasa expozitie internationala INHORGENTA Europe, cel mai important targ european de design de bijuterie, organizat la Munchen
– In 2009 a fost selectat la Design Podium – Inhorgenta 2009.

Citeste si:  Dan Perjovschi ÅŸi Daniel Gontz participă la o dezbatere despre street art, joi, la CărtureÅŸti

Atelier David Sandu:
Str. Smardan nr. 30, etaj 1, Bucuresti
Telefon: 0721 451 693 / 0723 582 599

www.davidsandu.ro


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.