Cynthia se marita cu… Christine

Cynthia Nixon, Miranda in „Totul despre sex”, are o viata cu totul diferita fata de cea a personajului pe care-l interpreteaza in film. In ultimii patru ani, a dus o batalie cu cancerul de san si a dat nastere unui adevarat scandal cand l-a parasit pe tatal celor doi copii ai sai pentru… o femeie. Cu care acum planuieste sa se casatoreasca.

Iubita ei se numeste Christine Marinoni si este o lesbiana activista. Planurile lor in vederea unei casatorii civile sunt deocamdata in stand by pana cand autoritatile din New York vor recunoaste casatoriile intre persoane de acelasi sex.

Citeste si:  Copilul tau si zodiile

Cynthia nu a avut mereu o parere buna despre casatorie: „Am evitat-o mereu pentru ca simteam ca este o capcana. Oamenii par sa-si doreasca mai mult petrecerea, celebrarea si cadourile decat un angajament pe viata.”

Dupa ce l-a parasit pe profesorul de engleza Danny Mozes, cu care era de 15 ani, a pastrat tacerea asupra vietii ei private. Abia cand scandalul s-a mai potolit, au urmat declaratiile. „Am inceput o relatie cu Christine in ianuarie 2004, iar presa a aflat prin septembrie. Nu am simtit niciodata o lupta in mine. Pur si simplu am cunoscut-o pe aceasta femeie si m-am indragostit de ea. In ceea ce priveste orientarea sexuala, chiar nu simt ca m-am schimbat. Nu simt ca as fi diferita. Am fost cu barbati toata viata mea si nu am cunoscut nicodata o femeie. Dar cand am facut-o, nu mi s-a parut nimic ciudat. Nu simt ca asta m-ar defini. Sunt doar o femeie indragostita de alta femeie. ”

Citeste si:  Vatican, simbolul spiritualitatii

Copiii ei, in varsta de 11 si de 5 ani, par sa se fi obisnuit cu noua situatie. Ei o numesc atat pe Cynthia, cat si pe Christine „mama”.

Christine a fost cea care i-a stat alaturi pe parcursul luptei cu cancerul la san. Cyhthia este acum ambasador la cea mai mare organizatie care lupta cu aceasta boala. Ea a aparut in cateva clipuri anul trecut, prin care incurajeaza femeile sa-si faca regulat mamografii. „Daca depistezi boala la timp, exista 98% sanse sa supravietuiesti.” Ea insasi si-a descoperit cancerul in timpul unei investigatii de rutina.

Citeste si:  Her - Ea (2014) – in cinema din 7 februarie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.