Cumparaturi pe timp de zi si noapte, in scopuri umanitare

Primavara aceasta, iubitoarele de handmade, bloggeritele, specialistii in PR si vedetele isi dau intalnire la Merci Charity Boutique (str. Smardan nr.13, etaj 1) pentru a isi vinde obiectele in scopuri caritabile, la Night & Day Garage Sale.

Pe durata a trei weekend-uri, toti cei care au drum pe str. Lipscani, pot vizita ceainaria Merci Charity Boutique si achizitiona obiecte care mai de care mai creative la preturi mici: haine, carti si bijuterii folosite si puse spre vanzare pe principiul garage sale. De la targ nu vor lipsi nici accesoriile handmade, dulciurile si delicateturile traditionale realizate cu maiestrie.

Citeste si:  Zodiile si banii

Scopul evenimentului este unul caritabil: strangerea de fonduri pentru achizitionarea a 5 cutii (100 pastile) FORTECORTIN, tratament obligatoriu in curele de tratare a cancerului. Medicamentul nu este disponibil la noi in tara, iar pretul este destul de ridicat (100 euro/cutie) pentru ca parintii celor 15 copii internati la Spitalul Fundeni sa si-l poata permite.

Citeste si:  Sejur in Chile

Initiativa Merci Charity Boutique vine in sprijinul ajutorarii acestor cazuri sociale, dar si ca moment potrivit pentru toti cei care nu au timp si isi doresc sa poata face cumparaturi si pe parcursul noptii. Astfel, programul Night & Day Garage Sale este urmatorul:

• sambata, 24 mai, 31 mai, 7 iunie – intre orele 16.00-00.00
• duminica, 25 mai, 1 iunie, 8 iunie – intre orele 10.00-15.00
Pentru ca intotdeauna exista ocazii de a face o fapta buna, chiar si prin cumparaturi pe timp de noapte!

Citeste si:  Intoarcere la radacini - Expozitie Maria Zapca

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.