Cristalele inteligente

Mi-am schimbat complet parerea despre un memory stick. Nu mai e chestia aia mica si uratica pe care n-o gasesti niciodata cand ai nevoie de ea. Acum un memory stick e ceva pretios si elegant. Pana la urma se explica. Daca telefoanele au devenit accesorii fashion, de ce sa nu se intample la fel si cu stick-urile?

Philips inca nu se aliase cu nimeni din industria modei si ca sa nu ramana in afara trendului au inceput colaborarea cu Swarovski. Rezultatul a fost o serie de bijuterii-gadget sclipicioase si foarte aratoase.

Citeste si:  7 zile pana la ultima comanda Tara Fashion

Colectia Active Crystals a fost menita sa combine functionalitatea cu moda, tehnologia cu eleganta, luxul cu spiritul practic.

Memory stick-urile se numesc sugestiv Heart Ware, Heart Beat, Lock In si Lock Out. Primele doua au forma de inimioara si se pot purta ca pandantive. La nevoie, inimioara se desface in doua si isi arata mufa USB. Celelalte doua, Lock In si Lock Out sunt doua brelocuri in forma de lacatel. Toate patru au aceeasi capacitate de stocare a datelor, de 1 GB, sunt facute din argint si cristale Swarovski care lucesc de-ti iau ochii si, in plus, beneficiaza de un soft prin care poti parola continutul asa incat nimeni sa nu-si poata baga nasul in pandantivul/brelocul tau. Poti sa-ti alegi o bijuterie-gadget cu cristale mari, multifatetate sau una cu multe cristale mici.

Citeste si:  Hartuirea sexuala in mediul profesional romanesc

Si asta nu e tot. Din colectia Active Crystals fac parte patru tipuri de casti. Icon, Mirage, Space si Amazon sunt facute tot din argint cu cristale Swarowsy si sunt la fel de frumoase. Icon si Space sunt de tip in-ear, iar Mirage au carligel penru sustinere pe ureche. Cablul argintiu se asorteaza perfect cu argintul castii, iar bucatelele de silicon fac galena sa se fixeze foarte bine in ureche.

Citeste si:  Targ de handmade pentru copii

Colectia a fost lansata in august si deja a devenit un must have gift pentru Craciun. Preturile variza intre 100 si 250 de dolari, in functie de model, magazin si tara din care le cumperi.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.