Creeaza-ti un wallpaper original

Daca vrei sa te intampine o imagine frumoasa de cate ori deschizi calculatorul, dar nu gasesti nimic pe placul tau, poti sa-ti creezi propriul wallpaper, in culorile care iti plac si cu elemente pe gustul tau.

De putin timp, utilizatorii romani de internet au la dispozitie o aplicatie online in limba romana prin care isi pot crea propriile wallpaper-e, chiar daca nu se pricep la design si nu cunosc programe sofisticate. Aplicatia, pe care o gasesti pe wallpapers.x3studios.com, este foarte usor de folosit. Bineinteles ca posibilitatile sunt limitate, insa ai destule elemente si culori din care poti alege. Mai exact, e vorba de 151 de imagini de baza, plus 50 de elemente, din a caror combinatie rezulta un numar foarte mare de wallpaper-e diferite. Elementele sunt abstracte, foarte originale si le poti combina cum vrei tu.

Citeste si:  Job-ul perfect

Alegi una dintre imaginile de baza (nu se pot combina mai multe), iar peste ea, adaugi cate elemente vrei, chiar si pe toate 50. Fiecare element se poate modifica in ce priveste dimensiunile, pozitia, culoarea. Poti sa adaugi si un text sau mai multe si, din nou, ai de ales intre fonturi si culori diferite.

Eu am vrut sa creez un wallpaper in spiritul Flu, asa ca am ales o imagine baza simpla (exista si cu desen), lila. Am ales optiunea fit to screen ca sa pot vedea intregul wallpaper pe ecran, apoi am inceput sa adaug elementele, incepand cu silueta feminina, careia i-am creat si o umbra, folosind acelasi element, dar cu proportiile usor modificate (asta se face foarte simplu, „tragand” de imagine pana cand se mareste sau micsoreaza). Am modificat si culorile, folosind optiunea edit, adica box-ul din dreapta ecranului.

Deasupra, am adaugat cele doua texte cu fonturi si in culori diferite. Apoi am mutat „casutele” cu optiuni in stanga, prin drag & drop ca sa pot vedea mai bine partea dreapta a ecranului. Am adaugat mai multe elemente din cele puse la dispozitie pe site, le-am modificat culorile, dimensiunile, pozitia, pana a iesit ceea ce se vede in imagine.

Citeste si:  Relatiile amoroase la locul de munca

foto

Am download-at wallpaper-ul in calculatorul meu, apoi l-am salvat in arhivele site-ului ca sa-l poata vedea si descarca si ceilalti utilizatori.

Bineinteles ca fiecare poate alege ce elemente vrea, in ce culori vrea. Cine nu are timp sau chef sa creeze propriul wallpaper poate sa downloadeze unul deja existent in galerie.
Partea frumoasa este ca nu trebuie sa ai cunostinte speciale ca sa-ti faci un wallpaper original si pe gustul tau.

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.