Copiii vedetelor din Romania au fost cuceriti de un burete de mare

Marti, 3 februarie, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City a avut loc avanpremiera celei mai noi productii Paramount Animation si Nickelodeon Movies, care are in centrul atentiei un burete de mare hazliu si zambaret: SpongeBob – Aventuri pe uscat!

Cu aceasta ocazie, mai multe persoane publice si copiii lor au facut cunostinta cu cel mai simpatic personaj Nickelodeon, SpongeBob Pantaloni Patrati: Irinel Columbeanu, Liviu Varciu, Rocsana Marcu, Paula Chirila, Andrei Aradits, Doru Todorut, Cosmin Tudoran, Sonia Argint si Carmen Negoita.

Citeste si:  Homosexualii militeaza in Bucuresti

Mai mult de atat, copiii vedetelor s-au lasati cuceriti de farmecul celebrului personaj SpongeBob Pantaloni Patrati. “Imi place SpongeBob pentru ca este amuzant”, a spus Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu. Mayra, fiica cea mare a Rocsanei Marcu, are si ea o slabiciune pentru zambaret: “Cel mai mult imi place SpongeBob pentru ca e facut din burete”, iar fiicei lui Doru Todorut, Rebeca, ii place pentru ca are ochii mari.

Citeste si:  Contraoferta din partea actualului angajator

foto

SpongeBob – Aventuri pe uscat!este un film de animatie inspirat de celebrul serial Nickelodeon, SpongeBob Pantaloni Patrati, creat de biologul marin Stephen Hillenburg.

foto

In SpongeBob – Aventuri pe uscat! piratul Burger Beard (Antonio Banderas) cauta cu disperare ultima pagina dintr-o carte magica: orice plan malefic scris in ea se transforma in realitate. Faptele piratului pun in pericol intreg orasul Bikini Bottom, iar SpongeBob si prietenii sai incep o calatorie plina de peripetii pentru a impiedica dezastrul.

Citeste si:  Prioritizare corecta

foto

Vocilor care dau viata in mod obisnuit prietenilor subacvatici (Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass, Clancy Brown, Carolyn Lawrence si Mr. Lawrence), li se alatura de data asta doua mari celebritati: Antonio Banderas si celebrul chitarist al formatiei Guns N’Roses, Slash.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.