Concertul James Blunt va avea loc la Sala Polivalenta în locul Romaero Baneasa

Concertul solistului pop britanic James Blunt în România, programat pe 21 februarie la ora 20.00, nu va mai avea loc la Romaero Băneasa, ci la Sala Polivalentă, organzatorii luând această decizie din cauza cererii mari de bilete din partea fanilor, informează un comunicat al organizatorilor.

Biletele achiziţionate până acum rămân valabile, iar accesul în Sala Polivalentă se va face începând cu ora 18.00.

Potrivit reprezentanţilor Blue Music, concertul nu va avea loc doar într-un spaţiu mai mare, dar şi mai primitor din punct de vedere al facilităţilor pentru public. Sala Polivalentă va fi configurată similar cu Romaero, în totalitate cu locuri pe scaune.

Citeste si:  Zodiile si jucariile erotice

James Blunt va sosi în România cu o zi înaintea concertului şi va fi însoţit de o echipă de 35 de tehnicieni, sunetişti şi instrumentişti. Prima repetiţie a cântăreţului va avea loc pe 21 februarie, la ora 16.00.

Concertul din BucureÅŸti face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al cântăreÅ£ului britanic, „All the souls”, turneu care numără până în prezent peste 140 de ţări.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 14-20 martie

James Blunt, premiat drept cel mai bun artist britanic în cadrul Premiilor Industriei Muzicale Britanice, a debutat cu albumul „Back to Bedlam” scris în Kosovo în 1999, pe vremea când artistul era ofiÅ£er al armatei britanice. El a fost primul ofiÅ£er trimis de armata britanică în Kosovo, conducând peste 30.000 de soldaÅ£i. Albumul a fost un succes mondial ÅŸi s-a vândut în peste 11 milioane de exemplare, transformându-l în cel mai de succes artist debutant al tuturor timpurilor. Hitul cu care s-a lansat este „You’re beautiful”, care a dominat toate topurile de specialiatate.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 9-15 iunie

Pe lângă voce şi chitară, Blunt mai cântă la o varietate de instrumente, cum ar fi pianul, orga, marimba (instrument de percuţie) şi melotron. Înainte de a se lansa solo, la un an după plecarea din armată, Blunt a făcut parte din echipa fostei soliste a trupei 4 Non Blondes, Linda Perry, care a scris şi produs cântece pentru Pink, Courtney Love şi Christina Aguilera.

James Blunt s-a născut la 22 februarie 1974, în Anglia, la Wiltshire şi se trage dintr-o familie de militari.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.