Concertul Depeche Mode de la Bucuresti a fost anulat

Concertul Depeche Mode de la Bucureşti, care trebuia să aibă loc pe 16 mai, nu va mai fi reprogramat, în aceeaşi situaţie aflându-se şi celelalte show-uri din mai-iunie care n-au mai avut loc din cauza îmbolnăvirii solistului Dave Gahan, au anunţat, vineri, reprezentanţii formaţiei.

Pe 12 mai, solistul Dave Gahan a suferit un atac sever de gastroenterită, care a dus la spitalizarea sa şi la amânarea concertului din Atena şi a altor opt spectacole, printre care şi cel din Bucureşti. În urma analizelor medicale, lui Gahan i s-a descoperit o tumoare de malignitate redusă la nivelul vezicii urinare. Între timp, aceasta a fost extirpată chirurgical.

Citeste si:  Goana dupa un loc de munca

După operaÅ£ie, Depeche Mode ÅŸi-a reluat concertele din cadrul turneului „Tour of the Universe”, primul show fiind pe 8 iunie, în oraÅŸul german Leipzig.

Potrivit organizatorilor concertului de la BucureÅŸti (Emagic), cei care ÅŸi-au cumpărat bilete pentru show-ul din 16 mai îşi pot recupera banii de la punctul de vânzare. Banii pe bilete pot fi recuperaÅ£i numai în termen de de 12 săptămâni de la data de 12 iunie. Doritorii au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B’ESTFEST, la tarife speciale.

Citeste si:  Luxemburg, micul castel din Marele Ducat

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formaÅ£ii, devenită celebră la începutul anilor ’80 ÅŸi prezentă cu 45 de piese în topurile single britanice. FormaÅ£ia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume de studio ÅŸi a vândut peste 75 de milioane de discuri.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.