Concertele de la Festivalul de Film Independent Anonimul

In cadrul Festivalului International de Film Independent ANONIMUL, care se va desfasura in perioada 12 – 17 august, in Bucuresti, vor avea loc concerte care vor preceda proiectiile de la Verde Stop Arena in fiecare seara, incepand cu ora 20.00. Accesul se face zilnic de la ora 17.30, iar intrarea este libera.

Miercuri – Concert Old Stories: Jul Baldovin, Gelu Ionescu & Elena Pavel
Proiectul Old Stories a luat nastere la editia din 2011 a Festivalului de Film ANONIMUL, si este compus din Jul Baldovin (promotor al genului „fingerstyle”) la chitara acustica si voce, Gelu Ionescu (care face parte din trupa Vama) la pian electric si voce, plus Elena Pavel la voce si percutie. Toti trei colaboreaza cu Mircea Vintila, in cadrul trupei Brambura.

Citeste si:  Time management - element vital de echilibru

Joi – Concert GuerriLIVE Radio Session: Theory of Mind
Trupa Theory of Mind a fost infiintata in luna februarie 2013 la Cluj-Napoca si inseamna: Vladimir Bosinceanu (voce, chitara, compozitii), Andrei Bosinceanu (bass), Alex Cos (chitara) si Tudor Bilt (tobe). Despre ToM, Bogdan Serban, realizator GuerriLIVE , spune: Se poate mai hipnotic si mai intens ca Radiohead? Eu zic ca se poate, chiar in Romania. Da, chiar la inceputul de drum al trupei, Theory of Mind pe numele ei.

foto

Vineri – Concert Fine, it’s Pink
Fine it’s Pink si-a inceput calatoria muzicala la inceputul anului 2013, in Iasi. Soundul lor imbina in mod natural genurile indie, post-rock, trip hop, electronic. In ciuda faptului ca sunt o trupa noua, FiP au devenit vizibili intr-un timp scurt, remarcandu-se la Cozla Music Fest, Street Delivery Iasi, Electric Castle, Control Day Out si Anti- Mall.

Citeste si:  Provocari de Anul Sobolanului

foto

Sambata – Concert muzica electronica DJ Gojira
Pe numele sau real George Andreescu, Gojira activeaza inca din 2005 pe scena muzicala electro-techno-pop autohtona, fiind renumit pentru mixurile sale de bass imbinate cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep. A studiat pianul si a facut canto la scoala de muzica din Slobozia, facand naveta intre acest oras si Tandarei – localitatea natala. Predispus catre combinatii indraznete si nemaipracticate, prestatiile sale ofera ascultatorilor un plus de adrenalina.

Citeste si:  Primavara vine si online!

foto

Duminica – Concert URMA
Trupa URMA s-a infiintat la Cluj-Napoca in 2003 si a semnat patru albume, Nomad Rhymes (2004), Anger as a Gift (2005), Trend Off (2007) si Lost End Found (2013), despre care muzicienii spun ca au o poveste comuna: „daca stai la o ceasca de cafea si asculti albumele vei vedea ca se leaga, au punti si mesaje valabile pentru mult timp. Timbrul URMA se recunoaste din orice melodie”. Prezenta de un deceniu pe piata muzicala, trupa URMA a sustinut sute de concerte, atat in tara, cat si dincolo de granitele Romaniei, in Ungaria, Germania, Franta, Anglia si Elvetia.

foto

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.