Concertele Depeche Mode din Bucuresti si Atena vor fi reprogramate in iulie

Concertele Depeche Mode de la Bucureşti şi Atena vor fi reprogramate în luna iulie a acestui an, iar cele de la Belgrad şi Zagreb vor fi incluse în segmentul indoor al turneului din 2010, anunţă surse apropiate managementului trupei.

Trupa Depeche Mode a anunţat săptămână trecută că a anulat trei concerte, cele din Varşovia, Riga şi Vilnius, deoarece medicii au decis că solistul Dave Gahan are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera şi pentru a se asigura că poate reveni pe scenă, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul oficial al trupei. Cele trei concerte anulate urmau să aibă loc în Varşovia (Polonia), pe 23 mai, în Riga (Letonia), pe 25 mai, şi la Vilnius (Lituania), pe 27 mai.

Citeste si:  Prea multa spiritualitate strica!

În anunţ se menţiona că, în afara show-ului de la Bucureşti din 16 mai, au fost anulate şi concertele la Sofia (pe 18 mai), Belgrad (20 mai) şi Zagreb (21 mai).

Trupa britanică a fost obligată să anuleze şi concertele din Atena şi Istanbul, anunţate pentru 12 şi 14 mai. În seara zilei de 12 mai, înaintea concertului ce trebuia să aibă loc la Atena, lui David Gahan i s-a făcut rău şi a fost transportat de urgenţă la spital. Potrivit presei bulgare, solistul a fost sfătuit de medici să meargă în SUA, pentru tratament.

Citeste si:  Curse cu tauri in Pamplona

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formaÅ£ii, devenită celebră la începutul anilor ’80 ÅŸi prezentă cu 45 de piese în topurile single britanice. FormaÅ£ia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume de studio ÅŸi a vândut peste 75 de milioane de discuri


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.