Concert Iron Maiden

Please select a featured image for your post

Emag!c Entertaiment pragateste o alta aparitie spectaculoasa, concertul celebrei trupe de heavy rock Iron Maiden. Concertul va avea loc pe data de 4 august, find gazduit de stadionul Cotroceni.

Formatia si-a inceput activitatea in anul 1975 in Anglia, Londra sa fiu mai exact, iar actuala componenta este formata din : Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers si Nicko McBrain.

Turneul din 2008 poarta numele de ‘Somewhere back in time’ si a inceput in data de 1 februarie in India si va dura 7 luni , pana in data de 16 august, cand formatia va da ultima reprezentatie in Olanda. Membrii formatiei Iron Maiden au lansat de curand un dublu DVD, cu numele de ‘Life After Death’ , care cuprinde mai multe filme din concertele sustinute in anul 1985, care au avut loc in Los Angeles.

In timpul carierei care are o perioade de aproximativ 33 de ani, celebra trupa a realizat 14 albume si au vandut aproximativ 70 de milioane de exemplare in toata lumea. Asa vanzari spectaculoase au putut fi realizat doar datorita hituri precum ‘The Trooper’, ‘Flight of Icarus’, ‘Where Eagles Dare’, ‘To Tame A Land’, ‘Wasted Years’, ‘Bring Your Daughter… to the Slaughter’, ‘Afraid to Shoot Strangers’, ‘Wasting Love’ care au stat in topurile muzicale de pe glob foarte mult timp, au facut din formatia de heavy metal engleza una dintre cele mai iubite de public.

Citeste si:  Femeile sunt sefe mai bune

Unul dintre membrii care a fondat Iron Maiden, Steve Harris a declarat despre vizita concertul sustinut in Romania: ‘Am mai spus de nenumarate ori, este o senzatie minunata sa canti in locuri noi. Desi am mai vizitat Bucurestiul in octombrie 1995, de aceasta data fanii nostri din Romania vor avea ocazia sa-l vada pe Bruce interpretand live melodii clasice Iron Maiden. Asa ca, practic, pentru noi va fi ca si cum am canta aici pentru prima oara si sunt convins ca si fanii nostri vor fi la fel de incantati ca noi! Mi se pare formidabil sa poti folosi profilul DVD-ului ‘Life After Death’ pentru a pune in scena un show ca in anii ’80. Va fi incredibil de distractiv, iar abordarea diferita a melodiilor pe care le cantam in fiecare turneu va mentine spectacolul mereu fresh si interesant, atat pentru formatie cat si pentru fanii ei. Cred ca ‘Powerslave’ a fost un show incredibil cu acea tema egipteana si abia astept sa vad toate astea din nou!’

Citeste si:  Team building eficient

Pentru cel de-al doilea mare concert de heavy metal care va avea loc la Bucuresti anul acesta ( primul find cel sustinut de Metallica ) multe dintre biletele puse la vanzare apar deja SOLD OUT. Astfel pe unul dintre site-urile care comercializeaza aceste bilete putem vedea ca cele din Tribuna 1 – Sectorul C, Tribuna 2 – Sectorul C si Gazon B au fost deja vandute. Totusi, nu este acesta un motiv de ingrijorare deoarece stadionul poate gazdui aproximativ 14.500 de oameni dornici sa asculte muzica buna. Exista cinci tipuri de bilete care pot fi achizitionate, in functie de amplasarea fata de scena. Acestea au preturi de de 50, 75, 130, 180 respectiv 240 lei.

Citeste si:  Festivalul Brazilor de Craciun 2011

Emag!c Entertaiment nu ii uita nici pe cei cu disabilitatii locomotorii, oferindu-le acestora un numar limitat de invitatii duble, daca detin actul care dovedeste prezenta disabilitatii locomotore. Accesul acestor persoane se face prin intrarea in stadion din strada Dr. Lister.

Romanii se vor putea bucura anul acesta datorita firmei Emag!c Entertaiment de unele dintre cele mai voga formatii si cei mai cunoscuti artisti din intreaga lume. Astfel pe langa Iron Maiden vor mai fi prezenti la Bucuresti Kylie Minogue in data de 17 mai, Metallica pe data de 23 Iulie si mult asteptatul festival B’ESTFEST 2008 din 4 pana pe 6 Iulie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.