Cine Grand deschide primul multiplex din Bucuresti in Complexul Comercial Auchan Titan

Cine Grand, parte a retelei internationale Cine Grand, deschide vineri, 19 septembrie, primul multiplex al companiei in Bucuresti, in Complexul Comercial Auchan Titan.

Cinematograful va beneficia de 7 sali de cinema, toate echipate cu sisteme de proiectie 3D, pentru o experienta completa a vizionarii de filme. Cinematograful isi asteapta oaspetii intr-o ambianta eleganta si confortabila, oferindu-le ocazia de a se bucura de filmele preferate. Cine Grand aduce in Auchan Titan cele mai noi filme de la Hollywood si premiere europene.

Citeste si:  Gestionare bani

Iubitorii de filme sunt invitati sa se bucure de o experienta cu totul noua in ceea ce priveste vizionarea de filme, multumita tehnologiei aduse de Cine Grand, care se ridica la cele mai inalte standarde internationale.

Acesta este cel de al doilea multiplex pe care operatorul international Cine Grand il lanseaza in Romania, primul fiind inaugurat in vara anului trecut, la Botosani. In plus, in mai putin de un an, Cine Grand a lansat inca 2 cinematografe in Bulgaria, la Sofia si Burgas.

Citeste si:  Atentie la Ungaria: detine Lacul Balaton!

Despre Cine Grand
Cine Grand este parte a lantului international Cine Grand Network, retea fondata de un grup de profesionisti cu zeci de ani experienta in domeniile administratiei si proiectiei cinematografice. Pe langa locatiile recent deschise in Romania si Bulgaria, compania are cinematografe si in China, India sau Statele Unite. Totodata, compania este in curs de a-si consolida prezenta pe pietele din India, Bulgaria, Romania, China, America de Sud si America de Nord.

Citeste si:  Whiplash: de la Sundance la Oscar. Favoritul criticilor internationali intra in cinematografele din Romania pe 6 februarie!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.