Chiromantia – Ghicitul in palma

Nu este deloc greu sa ghicesti in palma ! Nu trebuie sa ai puteri magice sa faci asta sau vreun anumit har divin, trebuie sa stii cum sa interpretezi corect semnele si cum sa le transmiti mai departe.

Pentru a putea citi destinul in palme trebuie sa recunosti in primul rand toate liniile din palma.
Destinul se poate citi din ambele palme. Se spune ca liniile din palma stanga ne arata destinul dat de Dumnezeu, iar cele din partea dreapta ne arata modificarile pe care le aducem noi destinului.

Cea mai importanta linie in ghicitul in palma este linia vietii. Lungimea acestei linii se pare ca nu reflecta cat de mult vom trai, ci mai degraba calitatea vietii pe care o vom trai. Cu cat linia este mai lunga si mai evidenta, inseamna ca vom avea o viata frumoasa, dar si sanatoasa.
Aceasta linie a vietii lunga indica catre o personalitate linistita si foarte plina de viata, optimista, care va avea multe reusite.

Citeste si:  Dragi copii, l-am gasit pe Mos!

Cu cat linia vietii este mai scurta si mai subtire, acest lucru ne indica faptul ca persoana este predispusa la boli si are o personalitate slaba.

Micile intreruperi care apar de-a lungul vietii nu inseamna moarte, ci momente grele, o cumpana sau o schimbare majora in viata.

Linia inimii se afla in partea de sus a palmei si este inclinata catre degete. Aceasta linie ne arata capacitatea de a iubi, sentimentele si sexualitatea. De asemenea, forma ei ne indica fericirea sau dezamagirile, precum si sanatatea inimii si a sistemului circulatior.
Daca linia inimii sa termina sub degetul aratator, acea persoana este idealista si emotionala. Daca linia se termina pe degetul mijlociu , aveam de-a face cu o persoana egoista, lipsita de implicare emotionala.

Citeste si:  Ce obsesie ai in functie de zodie :-)

Linia capului, este linia care traverseaza palma si arata calitatea gandirii unui om in anumite etape ale vietii. Cu cat linia capului este mai lunga, cu atat persoana este mai inteligenta.
Cu cat linia este mai departe de linia vietii cu atat mai independenta va fi acea persoana.

Ghicitul in palma sau chiromantia reprezinta o adevarata arta a intepretarii si a imaginatiei, asa ca daca nu esti inseztrata cu aceste calitati, mai bine apelezi la o persoana care sa fie capabila sa intepreteze corect liniile din palma ta.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii: 24-30 septembrie
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.