fbpx

Cheryl Cole isi paraseste sotul

Cheryl Cole se muta de la domiciul conjugal dupa scandalul legat de aventura sotului ei Ashley. Membra trupei Girls Aloud a declarat ca nu mai suporta sa fie umilita public. O sursa a dezvaluit ca nu mai poate sa-si priveasca sotul in ochi.

Initial Cheryl a declarat ca va ramane alaturi de sotul ei dupa ce Aimee Walton a pretins ca a avut o aventura cu acesta. Dar dezvaluirile lui Aimee nu s-au oprit aici. Ea a declarat ca i s-au oferit bani pentru un avort.

Citeste si:  Dezvoltarea carierei

Recent prietenii lui Cheryl au declarat ca aceasta vrea sa fie singura timp de cateva zile pentru a hotari daca va continua sa lupte pentru a-si salva casnicia de 18 luni cu fotbalistul de la Chelsea. Tot ea a mai spus ca uneori nu se poate trece peste aceste „aventuri” si ca increderea este un lucru esential pentru ea intr-o relatie.

Citeste si:  Simona Sensual la TV

In urma cu cateva luni cantareata declarase celor de la revista OK! ca planuieste sa aiba un copil pe parcursul acestui ani. Isi dorea sa fie o mama tanara.

Desi nu s-a despartit oficial de Ashley, plecarea ei sugereaza faptul ca un asemenea lucru este posibil.

Ashley nu se afla la prima abatere. Au existat zvonuri conform carora el a avut o relatie si cu modelul Brooke Healy.
Cheryl a renuntat la munca de promovare a trupei din care face parte pana cand hotaraste ce va face in continuare. Ea le-a mai spus colegelor de trupa ca nu suporta sa fie interogata in legatura cu casnicia ei.
De partea cealalta, prietenii lui Ashley spun ca fotbalistul „nu era pregatit sa se aseze la casa lui”. Totusi unul dintre ei a pretins ca acesta isi doreste sa-si salveze casnicia.

Citeste si:  Ineditul Norvegiei: doua luni de soare
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.