Check my style workshop

„Rezerva-ti loc la cel mai tare workshop organizat pana acum de StreetBeat, diva street dance-ului vine in Romania! Nu ai voie sa lipsesti!”

Jejja Ekstrom, cunoscuta drept Yeya, este o diva a dansului specific culturii hip hop. Pornind din Suedia, castingand apoi un renume international, Yeya preda cursuri de dans intr-un stil nemaintalnit la workshopuri specializate atat in Europa, cat si peste Atlantic, in Statele Unite ale Americii. Fiind unul dintre cei mai in voga instructori/coregrafi de hip-hop din lume la ora actuala, Yeya este recunoscuta pentru creativitatea si indrazneala coregrafiilor sale si este solicitata in toate colturile lumii.

In ultimul sau proiect, ea a lucrat impreuna cu dansatorii Madonnei din „Confession Tour”, iar in mai a tinut o serie de workshop-uri in SUA si Canada, predand printre altele si la „Boogiezone” in Los Angeles si la „Onyx” in Chicago.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce profesie sa alegi!

StreetBeat are deosebita onoare de o avea pe Yeya invitata pentru „Check my style Workshop”, un seminar de dans de doua zile care se va completa cu cateva sedinte de dance hall tinute de catre Mircea Ecxarcu, instructor la StreetBeat. Vor fi doua zile in care participantii vor trebui sa fie foarte atenti, sa prinda toate miscarile pentru a le „duce acasa” si aprofunda.

„Este cel mai indraznet proiect al nostru, Yeya este intr-adevar o diva a dansului si ne bucuram nespus ca a acceptat invitatia noastra. Cei care au vazut filmarile video cu Yeya sunt deosebit de entuziasmati de venirea ei in Romania. Ne-am propus sa facem din acest proiect, cel mai mare workshop de hip hop din Romania!”, afirma Sol Sinceac, Managerul StreetBeat.
Doritorii nu trebuie sa-si faca griji, sala este foarte incapatoare, pot participa pana la 300 de oameni. Trebuie doar sa va inscrieti din timp!

Citeste si:  Vechea era noua

Program
Sambata, 5 ian. 2008
Dance Hall [Mircea] 15.30 – 17.00
New Style [Yeya] 18.00 – 19.30
House [Yeya] 19.30 – 21.00
Duminica, 6 ian. 2008
New Style [Yeya] 08:30 – 10.00
Lyrical [Yeya] 10.30 – 12.00
Dance Hall [Mircea] 13.00 – 14.30

Pret
170 lei – 4 sedinte cu Yeya, 2 sedinte cu Mircea
50 lei – o sedinta cu Yeya
30 lei – o sedinta cu Mircea

Citeste si:  Aberatia zilei..Traistariu gay

Adresa: Calea Dorobantilor 163, sector 1, Bucuresti, Romania (sala de sport a Scolii nr. 45)

Inscrie-te acum la dance@streetbeat.ro pana pe 3 ianuarie 2008, trimite e-mail cu titlul „Workshop Yeya” (e-mailul trebuie sa contina numele intreg, tel. mobil, nr. sedinte, numele sedintelor alese, ziua sedintelor, oras, daca este nevoie de cazare).

Cei din afara Bucurestiului sunt rugati sa precizeze acest aspect in mailurile de inscriere, in cazul in care au nevoie de cazare. StreetBeat se va ocupa de cazarea acestora la camine studentesti sau sportive.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.