Charlize Theron – cea mai sexi femeie in viata!

Actrita a fost desemnata de revista Esquire ca fiind cea mai sexi femeie, castigand o competitie deloc usoara atunci cand adversarele se numesc Scarlett Johansson si Angelina Jolie.
Protagonista din „Monster”, rol pentru care a primit Oscarul, are insa pe agenda si lucruri mult mai putin frivole. Ea urmeaza sa lanseze un film ce urmeaza o directie antiglobalizare numit „The Battle for Seattle”, regizat de prietenul ei irlandez Stuart Townsend, pelicula ce, daca ar fi sa credem zvonurile, nu-i va pica prea bine lui Mister President Bush.

Citeste si:  Antreprenor vs Manager

Faptul ca a crescut in Africa de Sud, afirma actrita, i-a dat curajul sa puna la indoiala hotararile si modul de a gandi al autoritatilor, al celor ce ne conduc . Si ei se pot insela si Charlize Theron are puterea s-o spuna cu glas tare!

Tot un act de curaj a fost si acceptarea unui rol atat de dificil precum cel din „Monster” aflat in contradictie cu imaginea de fetita delicata si fermecatoare. De fapt, tocmai asta credem ca a impins-o pe Charlize sa spuna „da”, satula fiind de rolurile de papusa blonda, de miss perfecta. Astfel, a trebuit sa se ingrase 15 kilograme si sa-si deformeze mandibula cu ajutorul unei proteze.

Citeste si:  Supravietuire pe timp de criza

In interviul acordat celor de la Esquire, vedem partea umana a unei vedete internationale. Nu se fereste sa lacrimeze atunci cand vorbeste despre moartea cainelui sau, adoptat de undeva din Italia. Conversatia avuta cu redactorul respectivei reviste are un ton firesc, Charlize fumeaza, bea gin si spune „fuck” o data la doua propozitii, nu da raspunsuri formale si pare cu adevarat o femeie frumoasa. Are nelinisti politice si crede ca asta e cu adevarat o dovada de patriotism si nu acceptarea discursului oficial. Istetimea e sexi, fetelor.

Citeste si:  Nevasta….dar nu disperata

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.