Chappie vine in cinematografele din Romania pe 6 martie!

Neill Blomkamp revine la invitatia pe care ne-a facut-o in filmele sale anterioare, District 9 si Elysium, aceea de a ne reimagina lumea in care traim. Blomkamp a combinat actiunea cu constiinta sociala, iar aceasta combinatie a starnit o reactie de neuitat, ramanand in memoria spectatorilor. In filmul actual, Chappie, Blomkamp abordeaza din nou acest subiect sensibil.

Actiunea din Chappie se petrece doar la cativa ani de momentul actual, cand lumea se afla sub controlul unor politisti androizi robotizati, denumiti Strajeri/ Scouts. Acum, oamenii se opun acestui lucru. Cand androidul Chappie a fost furat de la Politie, el a primit o noua configuratie si noi programe, care l-au transformat in primul robot cu abilitatea de a gandi si de a trai sentimente proprii. Fortele distructive vad in Chappie un pericol la adresa ordinii actuale, asa incat vor face orice pentru a mentine actuala stare de lucruri si pentru a se asigura ca Chappie este primul si ultimul robot cu astfel de abilitati.

Citeste si:  Palatul din Brunei: 1888 de camere ca-n 1001 de nopti

Printre oameni se afla cei ca Vincent Moore (Hugh Jackman), care vad in robotul ganditor sfarsitul omenirii, pentru ca atunci cand o masina ajunge sa gandeasca, omul nu-si mai gaseste utilitatea. Dar altii, cum este creatorul lui Chappie, Deon Wilson (Dev Patel), il vad pe Chappie ca pe o creatura vie, care respira si traieste ca orice alta forma de viata – fiind ultima speranta a umanitatii, chiar daca nu este pe de-a intregul om.

Citeste si:  Ce cadouri ii facem sefului?

In rolurile principale ii regasim pe Sharlto Copley (District 9, Oldboy, Elysium), Dev Patel (Slumdog Millionaire, The Newsroom, The Best Exotic Marigold Hotel) si Jose Pablo Cantillo (CSI, Bones, Cleaner), secondati de Hugh Jackman (X-Men, Rise of the Guardians, The Wolverine) si Sigourney Weaver (Avatar, Red Lights, Exodus: Gods and Kings ).

Citeste si:  Renegociaza-ti salariul

Chappie va putea vizionat din 6 martie in toate cinematografele din Romania. Distribuit de InterComFilm Distribution.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.