Celebritati care se vindeca prin reflexoterapie

Folosita de peste patru milenii, reflexoterapia se numara printre activitatile preferate ale unor figuri istorice importante, cum ar fi Cleopatra sau Marc Antoniu. In timpurile moderne, aceasta tehnica si-a facut loc in casele mai multor vedete contemporane. Iata cateva exemple:

– James Hetfield (vocalistul si chitaristul trupei Metallica) a declarat ca a renuntat la droguri si la alcoolul in exces cu ajutorul ANCHORE reflexoterapiei si a acupuncturii, care au devenit in timp „noile sale vicii”.

Citeste si:  Rising Stars in Fashion Design - conferinta despre pasii catre o cariera de succes in domeniu

– Jackie Chan si-a deschis in Singapore un centru de reflexoterapie desfasurat pe mai multe etaje, in ideea de a transforma aceasta practica la care apela de ani de zile intr-un business in adevaratul sens al cuvantului.

– Realizatorul Anthony Bourdain a devenit dependent de reflexoterapie dupa ce s-a „supus” acestui tratament in timpul unei editii a emisiunii sale de pe Travel Channel.

Citeste si:  Carnea procesata, carnea rosie, de la "o sa facem cancer" la "lasa, ca si bunica..."

– Printesa Diana a declarat la un moment dat ca urma nu mai putin de trei sedinte de reflexoterapie pe saptamana.
– Dr. Oz, probabil cel mai cunoscut medic din lume, a declarat in 2007, in cadrul emisiunii lui Oprah, ca si-a luat atestatul in reflexoterapie si chiar a facut o demonstratie practica in timpul emisiunii.

Citeste si:  Muzeu, natiune, istorie. Muzeul Taranului Roman, loc al memoriei disputate

– Ann Romney, sotia fostului candidat la presedintia Americii, Mitt Romney, spune ca organismul sau rezista in fata sclerozei multiple (cu care a fost diagnosticata inca din 1998) prin acupunctura si reflexoterapie .


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.