Cautam cistigatori si 20% la toate produsele, cadou de 1 Iunie

Ati citit bine: cautam cistigatori si va invitam la un concurs in premiera si unic in acelasi timp. Find a Bug! Avem pe site un Bug asa cum apare si in poza si avem pina pe 1 iunie in fiecare zi 20 de produse care au acest Bug si puteti cistiga vouchere de 10 ron pe care le puteti folosi la o viitoare comanda si astfel comanda dumneavoastra va fi chiar foarte ieftina si daca ne gindim si la PROMOTIA de 20% reducere chiar este tentant. Trebuie sa fiti logata in cont si dati click pe produs, va notati codul si gata. Totul este foarte simplu acum, cumparati si va jucati.

Citeste si:  Al saselea turist in spatiu, fiul unui fost astronaut, a decolat duminica spre ISS

Reducerea de 20% este deja operata pe site si preturile vor reveni la normal luni seara,1 iunie la ora 00 cind din nou zina cu bagheta magica le va aduce la valoarea initiala. Va invitam de asemenea si in cabina de proba virtuala unde puteti sa va luati toate modelele de pe site sa le probati. Click si incepeti acum!

Citeste si:  Ansamblul Talancuta 27 aprilie 2013, ora 15.00 Muzeul National al Taranului Roman

O lume magica si plina de surprize asta gasiti la www.tarafashion.ro. Haine care invaluie trupul si inalta spiritul va ofera www.tarafashion.ro cu drag.

Spor la cumparaturi istete si ieftine!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.