CEA DE-A SASEA EDITIE A DIVAN FILM FESTIVAL A AJUNS LA FINAL

Duminica, 30 august, s-a incheiat cea de-a sasea editie a Divanului Degustatorilor de Film si Arta Culinara, desfasurata sub tema “Drumuri si raspantii”, in perioada 21 -30 august, in Craiova si Port Cultural Cetate (judetul Dolj).

Timp de noua zile publicul a putut viziona 52 de filme balcanice, o piesa de teatru, a participat la 5 concerte si 2 show-uri culinare.

Citeste si:  PRoud to Say I Know

Printre invitatii editiei de anul acesta s-au numarat actorii Dan Nutu si George Mihaita, prezenti la proiectia aniversara a filmului Ilustrate cu flori de camp, regizorii Oana Giurgiu (Aliyah DaDa), Andreea Valean (Nu exista-n lumea asta), Andrei Rautu (Ela, panda si madam), Antonia Milcheva (Linda si Ginka), Athanasios Bourliaskos (Revelatia bestiei) si Sinisa Dragin (Padurea), precum si actorul grec Andreas Konstantinou (Mica Anglie).

Citeste si:  Stockholm

In cadrul simpozionului anual, moderat de Lydia Papadimitrou – profesor universitar la Universitatea John Moores din Liverpool – si de catre selectionerul festivalului, Marian Tutui, a fost lansat volumul “Eroi si antieroi din Balcani”, care cuprinde concluziile simpozionului desfasurat anul trecut.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.