Bye Bye Angelina!

Please select a featured image for your post

Intr-un interviu recent Angelina Jolie a avut grija sa isi lase cu gura cascata mai toti fanii. Si nu pentru ca ar fi anuntat ca mai adopta, sau mai face vreum copil, nici pentru vreun premiu mare pe care sa il fi luat. Actrita a declarat ca s-a cam plictisit de lumea mondena in care se invarte de ceva vreme si ca ar cam vrea sa ia o pauza, si inca una destul de lunga. Deocamdata, diva a anuntat ca isi va onora conractele din viitorul apropiat, dar ca dupa ce ultimile filmari se vor terminat, se va retrage pentru cel putin un an de zile.
Citeste si:  Lindsay, Samantha si un inel cu diamant
Motivul, evident numarul record de copii pe care i-a facut si adoptat in ultima vreme. Angelina isi doreste sa devina o bunica fericita si in plus are de gand sa isi educe ea insasi copiii. Parte mai grea de abia de acum incepe insa pentru Brad Pitt. Cu o echipa de copiii acasa si o sotie nu tocmai economa, va trebui saracul sa joace zi si noapte probabil pentru a asigura nevoile din ce in ce mai costisitoare ale familiei.
Citeste si:  Shopping la Viena
Dar, dragostea e inca in flacari. Nu conteaza ca Jenifer Aniston s-a trezit si ea sa dea in vileag cate ceva din picanteriile fostului mariaj cu Pitt, si cu atat mai putin conteaza ca filmul promovat momentan de Jolie nu e chiar cea mai reusita performanta a sa. Important e ca lumea sa stie ca faimosul cuplu o duce bine, ca povestea cu „fericiti pana la adanci batraneti” inca functioneaza si mai ales ca nu e niciodata prea devreme, sau prea tarziu sa mai faci un copil.
Citeste si:  Initiativa
Gurile rele spun insa ca Jolie ar fi fost atentionata nu o data de apropiati si nu numai asupra pericoleleor la care isi expune copiii plimbandu-i mai mereu pe langa ea pe la filmari, sau si mai rau, in cine stie ce tari indepartate si ca acesta ar fi adevaratul motiv al mediateizatei retrageri. Cel putin pentru moment, ii spunem asadar „bye bye” Angelinei de pe marile ecrane. Dar cum Hollywood-ul e mare, cu siguranta retragerea nu va fi chiar atat de greu de suportat.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.