Buzuca 2?

Please select a featured image for your post

Se poate sa fie doar o parere, dar a devenit o moda printre femeile din Romania, soferite in general, si nu de orice fel, ci doar de masini luxoase, sa isi asorteze „pretioasele accessorii” cu o pereche de buze la fel de umflate ca si anvelopele. Desigur, Oana Zavoranu a tinut multa vreme capul de afis in privinta buzelor modificate, insa de indata ce s-a linistit, macar in privinta asta, nu putine sunt asa-zisele vedete care incearca sa iasa in evidenta tot prin …buze.
Citeste si:  Cum faci fata referintelor negative
Ceea ce e destul de curios insa e ca problema buzelor apare in discutie atunci cand nimic altceva nu mai pare sa scoata respectivele fete mondene din umbra de anonimat.
Dupa ce si-a zburlit serios imaginea cu fimuletele buculucase, Andreea Antonescu avea nevoie cu disperare de ceva noutati care sa o scoata de la naftalina. Si a gasit…buzele.
Saracuta de ea povesteste de zor cum si-a dezvoltat un complex din aparentul handicap al buzelor subtiri inca de pe vremea cand topaia in Andre. Desigur, complexe fata de Andreea Balan o fi avut ea multe, nu stiu de ce s-a oprit doar la acesta.
Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum te infurii
Oricum, ca nu cumva, Doamne fereste, sa aibe fata proleme cu complexul, s-a grabit sa viziteze un cabinet de chirurgie estetica. Dupa lungi chinuri, lunad grasime de pe solduri si punand-o in buze, spune ea, a reusit sa isi mareasca buzele intr-atat incat sa fie in sfrasit satisfacuta. Problema e ca acu nu prea mai are de unde sa ia grasime de pe sold, ca a scapat de toata. Ce-i drept, pe vremea Andre..putea da si la altii.
Citeste si:  Pierderea unui loc de munca
Iata asadar ca Andreea a gasit o alta solutie – injectiile cu acid hialuronic – aviz amatoarelor. Are un efect de scurta durata, insa destul de lipsit de durere si cu rezultate imediate. Andreea Anotenscu candideaza asadar cu success la titlul de Buzuca 2, si cine stie..poate o vedem si in politica, doar e la moda.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.