Britney, schimbare majora de stil

Britney era deja suparata. Insa, dupa ce a pierdut definitv custodia fiilor sai vineri, e si mai suparata. Numai ca, de data aceasta, a gasit o alta modalitate de a-si exprima furia.

Cei de la „Daily Mirror” au reusit sa intre in posesia unor versuri ale melodiilor de pe urmatorul album al lui Britney. Credeti-ne, nu mai seamana deloc cu cantecele de scolarita. In cateva dintre piese, aluziile la persoane din viata ei reala sunt extrem de transparente.

Citeste si:  Wellness Show se misca bine de tot!

Intr-unul dintre cantece, numit „ATM”, cantereata vorbeste despre viata ei si isi acuza mama ca a folosit-o mereu pentru bani. Se stie ca relatia dintre cele doua a fost mereu tensionata. Melodia contine versul: „Hey, Mama, I know it’s my cash you seek”. Mai direct de atat nu se putea. Apoi intra corul cu: „You know they treat me like an ATM, but y’all know I’m too good for ‘em”.

Citeste si:  Unde mergem n week-end? 25-27 iulie

Britney, prin intermediul noului album, nu-si regleaza conturile numai cu mama, ci si cu Justin Timerlake. Oare ce vrea sa spun prin „I know you thought you were the first, but I had already quenched my thirst, I was already bad”? Sa sugereze faptul ca Justin nu a fost primul barbat din viata ei, asa cum s-a trambitat prin presa la data respectiva?

Citeste si:  Michael Jackson s-a mutat in California, unde si-a inchiriat o casa

In concluzie, in cazul in care mai aveati vreo indoiala, Britney nu mai este fata buna pe care o stiam. Suna promitator.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.