Britney este de neoprit!

Vedeta ofera din ce in ce mai multe motive de ingrijorare membrilor familiei sale. Acestia incep sa se teama pentru viata ei. Matusa ei Chanda a declarat recent ca le este teama ca vor deschide televizorul si vor vedea la stiri ca Britney a incetat din viata in urma unei supradoze.

Este binecunoscut valul de scandaluri pe care starul le-a provocat in ultima vreme. Si lucrurile nu dau semne ca se vor linisti. Rudele sunt extrem de nelinistite. In repetate randuri, au rugat-o pe Britney sa revina in orasul natal din Louisiana pentru a regasi un mediu stabil, departe de lumea dezlantuita a petrecerilor, departe de alcool si de droguri.

Citeste si:  9 sfaturi pentru incepatori

Desi i-a fost luata custodia copiilor pe perioada nedeterminata, Britney nu pare sa fie constienta de rezultatele actelor sale. Avocatul sau a dezvaluit faptul ca aceasta a lipsit de la testul de depistare a drogurilor si ca judecatorul i-a spus ca va trebui sa depuna eforturi serioase daca vrea sa-si recupereze copiii in viitor. Faptul ca a pierdut custodia copiilor nu a reprezentat o surpriza. Caci vedeta pop a incalcat toate ordinele judecatorului in mod sistematic. Aceasta trebuia sa semneze un document prin care isi dadea consimtamantul sa fie evaluata psihologic. Nu a facut-o. S-a mai adaugat faptul ca a fost vazut-o conducand in Malibu insotita de copii fara sa fie in posesia permisului de conducere. Ce este si mai grav este ca a fost vazuta intr-un club din Los Angeles consumand alcool desi in mai putin de douasprezece ore urma sa aiba custodia fizica a celor doi fii, fapt interzis iarasi de catre judecator.

Citeste si:  6 greseli in inceperea unei afaceri

Se pare ca Britney trebuie sa invete sa respecte niste reguli. Asta desigur daca mai este interesata de miza jocului. Dupa aparente, am zice ca nu.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.