fbpx

Bambi- varianta cu silicoane

Parca mai ieri invatau pentru teze si „plangeau cand ii vedeau impreuna”. Acum aflam din „Click” ca ele vor un numar mai mare la sutien.

Ingrijorate probabil de etapa de umbra pe care o traverseaza cariera lor muzicala, fetele de la Bambi spera sa aduca putina lumina cu ajutorul unui bust mai generos. Nu doar ele dintre ele vrea sa se dea pe mana chirurgului, ci amandoua.

Citeste si:  Horoscopul lunii august

Deocamdata sunt in faza de stragere de informatii. Vor sa aiba parte de cel mai bun medic estetician din tara. Au auzit ca ar exista si riscuri si, constiente de pierderea pe care o operatie esuata le-ar aduce-o imaginii lor de mari vedete, nu vor sa se expuna niciunui risc.

Raluca, sora cea mare, a cautat deja sa se „infrumuseteze”. Ea si-a facut un tatuaj permanent la sprancene pentru a le defini mai bine.
Pana cand se hotarasc ele, avem si noi o curiozitate legata de numele trupei, cel de „Bambi”. Credem ca acum cu atat mai mult o schimbare ar fi binevenita. E timpul, fetelor, caprioarele si silicoanele nu merg prea bine impreuna.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.