Aylin & The Lucky Charms, finalisti in cadrul unei competitii muzicale internationale

Aylin & The Lucky Charms au ajuns intre finalistii concursului international Unsigned Only Music Competition, la categoria Pop/Top 40. Artista a inscris in competitie piesa Chemistry.

Reusita lui Aylin & The Lucky Charms este cu atat mai mare cu cat doar 2% dintre cei inscrisi ajung sa se numere printre finalisti.

Unsigned Only Music Competition este un concurs international dedicat artistilor independenti, iar anul acesta s-au inscris in competitie trupe si cantareti din peste 100 de tari. Dintr-un total de peste 8000 de piese inscrise, 40 de melodii, printre care si „Chemistry” a lui Aylin & The Lucky Charms, au fost selectate pentru fi analizate de un juriu specializat. Juriul este format din nume mari ale scenei muzicale internationale, critici de muzica si reprezentanti ai presei internationale de specialitate. Printre acestia se numara si membrii trupei 3 Doors Down sau jurnalisti precum Anthony Decurtis, editor al revistei Rolling Stones ori Chris Richards, critic de muzica al Washington Post.

Prezenta pe lista finalistilor ii inscrie pe Aylin & The Lucky Charms si pe lista artistilor care participa la votul public Fandemonium. Acesta este un vot complet separat de cel al juriului format din celebritati si indica piesele preferate ale publicului din lista finalistilor. Asadar, in intervalul 11-25 august, piesa Chemistry a lui Aylin & The Lucky Charms poate fi votata in cadrul concursului Fandemonium care se desfasoara pe pagina de Facebook UnsignedOnly.

Citeste si:  Diamante si Barcelona
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.