Aylin Cadir lanseaza ”Fericirea”, o interpretare moderna a renumitei romante

De Dragobete, Aylin Cadir le daruieste romanilor o piesa noua, Fericirea, interpretata alaturi de trupa sa, Aylin & The Lucky Charms. O versiune moderna a mult iubitei romante romanesti, Fericirea are chipul tau, piesa se bucura si de un videoclip special, filmat in Turcia:

Interpretata in stilul caracteristic trupei Aylin & The Lucky Charms, piesa Fericirea aduce influente orientale subtile, ceea ce ii confera un sound aparte. Originile turcesti ale lui Aylin au adus o contributie importanta in realizarea piesei Fericire”, artista imprumutand sunete reprezentative din cultura orientala pentru aceasta piesa. In acelasi timp, noua versiune a romantei are un ritm lent, care aduce un plus de romantism si muzicalitate. Totusi, Aylin & The Lucky Charms au pastrat versurile de dragoste, pline de sensibilitate, ale compozitiei originale.

Citeste si:  Cum sa te tii de dieta

In ceea ce priveste videoclipul piesei Fericirea, artista a ales ca acesta sa fie filmat in Turcia, tara care i-a inspirat pentru reinterpretarea piesei. Acesta surprinde cateva dintre locatiile reprezentative ale Istanbulului, aducand in prim plan culoarea si diversitatea acestei tari.

„Romantele au fost mereu o sursa de inspiratie pentru mine si colegii mei de trupa. Suntem norocosi sa avem o asemenea mostenire culturala si, prin acest proiect, am dorit sa readucem in atentia romanilor aceasta piesa de valoare. Suntem foarte mandri de aranjamentul nostru instrumental al piesei si influenta orientala, in stilul kletzmer, ni se pare ca aduce un plus de valoare compozitiei. Sper ca va fi pe placul publicului de toate varstele”a declarat Aylin Cadir, lead vocal Aylin & The Lucky Charms.

Citeste si:  In statiile de metrou din Bucuresti se lanseaza luni, 6 octombrie, proiectul "Zoom"

Videoclipul piesei „Fericirea” este primul pe care Aylin & The Lucky Charms il lanseaza in 2015. Mai multe informatii despre Aylin Cadir si proiectele trupei Aylin & The Lucky Charms puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a artistei, www.facebook.com/AylinCadirOfficial sau pe contul sau de YouTube, www.youtube.com/user/aylincadirofficial1.

Despre Aylin Cadir
Aylin Cadir este o cunoscuta cantareata si actrita din Romania, care s-a lansat pe piata muzicala in anul 2008. Artista este una dintre putinele cantarete din tara noastra care abordeaza stilul muzical jazz, ea lansand primul sau album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, in anul 2013. Tot in 2013, Aylin a format si propria sa trupa de instrumentisti, The Lucky Charms. Un an mai tarziu, in 2014, trupa a fost selectata printre finalistii competitiei internationale Unsigned Only Music Competition cu piesa „Chemistry”, dintr-un total de peste 8000 de piese inscrise. Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atat de catre publicul din Romania, cat si de catre cei din afara granitelor, piesele artistei regasindu-se in playlist-urile unor radiouri renumite din Germania si Turcia.
Mai multe informatii despre Aylin Cadir puteti gasi pe site-ul oficial al artistei, www.aylincadir.ro, sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/AylinCadirOfficial

Citeste si:  Legea atractiei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.